Νέο βραβείο «ψηφιακής λιανεμπορικής εταιρείας» για την e-Fresh.gr

Νέο βραβείο «ψηφιακής λιανεμπορικής εταιρείας» για την e-Fresh.gr

Η εταιρία παρέλαβε το βραβείο Pure Online Grocery Retailer, σε ειδική τελετή απονομής

Το 4ο κατά σειρά βραβείο της απέσπασε η e-Fresh.gr από το θεσμό των Self Service Excellence Awards που διοργάνωσε το κλαδικό περιοδικό Self Service σε συνεργασία με το εργαστήριο ηλεκτρονικού επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης και άλλων φορέων.

Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων πραγματοποιήθηκε από ειδική κριτική επιτροπή βραβεύοντας τις βέλτιστες πρακτικές της αγοράς για την καινοτομία και την συμβολή τους σε έναν από τους σημαντικότερους κλάδους της ελληνικής οικονομίας. Η e-fresh.gr συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία Ψηφιακή Λιανεμπορική Εταιρεία και παρέλαβε το βραβείο Pure Online Grocery Retailer, σε ειδική τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Η managing director της e-Fresh.gr κυρία Ζ. Μαυροειδή δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για για το νέο, 4οκατά σειρά βραβείο της e-Fresh.gr, μιας νέας εταιρείας ηλεκτρονικού εμπορίου στον κλάδο των supermarketsπου συνεχίζει να διακρίνεται. Η αναγνώριση των προσπαθειών μιας μεγάλης και δημιουργικής ομάδας μας δίνει το έναυσμα να συνεχίσουμε να καινοτομούμε προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και πάνω από όλα ευκολία σε κάθε ελληνική οικογένεια.»

** Η e-fresh.gr αποτελεί ένα πλήρες ηλεκτρονικό supermarket με πάνω από 12.000 προϊόντα και προσφορές που παραδίδονται στην πόρτα των καταναλωτών μέσα σε λίγες ώρες. Στους πρώτους 12 μήνες λειτουργίας της έχει παραδώσει πάνω από 50.000 παραγγελίες, χαρίζοντας ευκολία και χρόνο σε χιλιάδες νοικοκυριά.