Σύμπραξη Bayer με το νεανικό οργανισμό AIESEC

Σύμπραξη Bayer με το νεανικό οργανισμό AIESEC

Στο προσκήνιο η υποστήριξη των νέων, δίδοντας ευκαιρίες στο εξωτερικό

Με κύριο σύνθημα «οι νέοι πρέπει να γίνουν η αλλαγή που θέλουν να δουν στο κόσμο» ο νεανικός οργανισμός AIESEC επισημοποιεί την ερχόμενη εβδομάδα το πλαίσιο συνεργασίας με την φαρμακευτική επιχείρηση Bayer Ελλάς.

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητας, η Bayer στηρίζει το έργο του AIΕSEC, που φέτος συμπληρώνει 60 χρόνια προσφοράς στην Ελληνική κοινωνία.

Η AIESEC ιδρύθηκε επισήμως το 1948. Τότε, η αποστολή ήταν «να αυξήσουμε την κατανόηση ενός έθνους αυξάνοντας την κατανόηση των ατόμων, αλλάζοντας τον κόσμο άτομο προς άτομο».

Στην Ελλάδα ιδρύεται το 1956, προσφέροντας έκτοτε στους νέους έντονες πρακτικές εμπειρίες στο εξωτερικό για να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν τις δυνατότητες τους.

Ο εορτασμός των 60 χρόνων της AIESEC στην Ελλάδα αποτελεί μία σημαντική στιγμή στην πορεία του Οργανισμού ακριβώς γιατί συμπίπτει με μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για την χώρα. Στόχος λοιπόν, είναι να αναδείξει τους ποικίλους τρόπους με τους οποίους η AIESEC έχει συνεισφέρει στην ελληνική κοινωνία τόσο υποστηρίζοντας τους νέους-μέλη της αλλά και μέσω της δράσης των πρώην μελών της.

Σχετικά Tags
Bayer