H Fraport παρουσίασε το σύστημα τελών για το αεροδρόμιο της Θεσ/νίκης

Στη διαβούλευση συμμετείχαν περισσότεροι από 50 εκπρόσωποι αεροπορικών εταιρειών και ενώσεων

Το σύστημα αερολιμενικών τελών για το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, το οποίο θα εφαρμοστεί με την ανάληψη της διαχείρισης του αεροδρομίου από τη Fraport Greece, παρουσίασε η εταιρεία, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στη διαβούλευση συμμετείχαν, σε θετικό κλίμα, περισσότεροι από 50 εκπρόσωποι αεροπορικών εταιρειών και ενώσεων, που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης, η Fraport Greece τόνισε στους παρευρισκόμενους ότι δεσμεύεται στην παροχή εναρμονισμένων και διαφανών συστημάτων αερολιμενικών τελών, τόσο στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, όσο και στα 14 ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια.

Στη διαβούλευση, η ομάδα διαχείρισης της Fraport Greece, η οποία αποτελείται από τον Αλεξάντερ Τσινέλ (CEO), τον Βαγγέλη Μπαλτά (CFO) και τον Μπιλ Φούλερτον (CTO), παρουσίασε στους συμμετέχοντες το σύστημα αερολιμενικών τελών, μία γενική εισαγωγή για την εταιρεία, καθώς και μία επισκόπηση για τα έργα υποδομής του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης.