10 χρόνια Alpha Bank Bonus με πολλά δώρα και εκπλήξεις!

Bonus, το πρώτο και Μεγαλύτερο Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως στην Ελλάδα

Mε δώρα και εκπλήξεις γιορτάζει τα 10 χρόνια του στην ελληνική αγορά το Alpha Bonus, το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης στην Ελλάδα, που παραμένει εξαιρετικά επίκαιρο και πάντα πρώτο στην αναγνωρισιμότητα και στην αποδοχή του ευρέως κοινού.

Κάθε μήνα το πρόγραμμα Bonus εξασφαλίζει εκπλήξεις και επιπλέον δώρα και υπηρεσίες από Bonus Συνεργάτες, έχοντας ήδη ξεκινήσει με τον Κωτσόβολο εντός του Ιουνίου και συνεχίζοντας με τη Vodafone και τα Hondos Center κατά τον Ιούλιο, ενώ έχει προγραμματιστεί ενδιαφέρουσα συνέχεια μέχρι το τέλος του έτους.

Ο πελάτης σε κάθε συναλλαγή του σε ένα από τα 4.000 συνεργαζόμενα καταστήματα συμμετέχει σε αυτόματη κλήρωση και ενημερώνεται τη στιγμή της συναλλαγής του, από την απόδειξη, εάν είναι ένας από τους εκατοντάδες τυχερούς των μεγάλων δώρων.

Δώρα από τον Κωτσόβολο

Τον Ιούνιο και έως τις 15.7.2016 οι πελάτες μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα από τα 100 Δώρα από τον Κωτσόβολο. Επιπλέον την ίδια περίοδο, ο Κωτσόβολος προσφέρει δεκαπλάσιους πόντους (€1=10 πόντους) για όλες τις συναλλαγές στα καταστήματά του με κάρτες Βοnus.

Δώρα από Vodafone & Hondos Center

Οι εμπειρίες χαράς συνεχίζονται και τον Ιούλιο. Οι πελάτες κάνοντας τις αγορές τους σε ένα από τα 4,000 συνεργαζόμενα καταστήματα μπορούν να κερδίσουν μία από τις 200 δωροεπιταγές Hondos ή ενα από τα 300 δώρα από την Vodafone (συμβόλαια κινητής, σταθερής τηλεφωνίας ή Home triple play) Επιπλέον o Hondos προσφέρει δεκαπλάσιους πόντους (€1=10 πόντους) για όλες τις συναλλαγές στα καταστήματά του με κάρτες Βοnus, μέχρι τις 30.7.2016, ενώ η Vodafone προσφέρει τη δυνατότητα έκπτωσης μέχρι και €70 στο μηναίο λογαριασμό κινητής, με εξαργύρωση πόντων (2000 Bonus pts= €7) μέχρι τις 31.12.2016.

Στο πρόγραμμα Bonus συμμετέχουν οι στρατηγικοί του συνεργάτες, AB Βασιλόπουλος, Aegean, BP, Vodafone, notosgalleries, HERTZ, AXA Ασφαλιστική, Hondos Center, Κωτσόβολος, αλλά και οι ″μικρότεροι″ (ως προς τη συλλογή των πόντων, 1 ευρώ = 2 πόντοι) συνεργάτες, όπως οι Καλογήρου, Intersport, ΙΚΕΑ, Pizza Hut, Odeon Cinemas, T.G.I. Friday's, Advance Pharmacies, ΛΗΤΩ, TOUS, Laura Ashley, The Body Shop, Autovision, Cellier, Kiosky's, GANT, Lacoste, L'Occitane, EYΡΩΙΑΤΡΙΚΗ, Zoulovits.

Μέσω του προγράμματος Bonus, 1.000.000 πελάτες έχουν πραγματοποιήσει 4.500.000 Bonus εξαργυρώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πόντοι του προγράμματος προσφέρουν μεγάλη ευελιξία, ώστε οι πελάτες του να μπορούν να τους εξαργυρώνουν όποτε και όπου επιθυμούν, μεγιστοποιώντας κάθε φορά το όφελος, ανάλογα με την προσφορά και τις ανάγκες τους.

Οι πελάτες του προγράμματος μπορούν να συλλέγουν πόντους από παντού: όχι μόνο από τη χρήση των καρτών σε κάθε συναλλαγή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά και από άλλα προϊόντα της τραπεζικής σχέσης (προθεσμιακή με Bonus, στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια, προϊόντα bancassurance).