Η SWISS επενδύει στα επικοινωνιακά μέσα της Ελληνικής αγοράς

Η αεροπορική εταιρία Swiss International AirLines, παρά τις δύσκολες συγκυρίες που επικρατούν στην Τουριστική αγορά διεθνώς αλλά και ιδιαίτερα στην Ελλάδα, δεν διστάζει να επενδύσει στην επικοινωνία σε συνδυασμό με συγκεκριμένες προωθητικές ενέργειες.

Η τοπική διεύθυνση του Ελβετικού αερομεταφορέα, στοχεύοντας να ενισχύσει την τουριστική κίνηση από την Ελλάδα και να μεταβάλει το αρνητικό κλίμα που διαμορφώνεται στην αγορά, επεξεργάστηκε ένα σφαιρικό πακέτο επικοινωνίας που περιλαμβάνει όλα τα μέσα και το έθεσε ήδη σε εφαρμογή από τα τέλη Νοεμβρίου.

Το επικοινωνιακό πακέτο που ήδη υλοποιείται και θα έχει διάρκεια πάνω από 4 εβδομάδες περιλαμβάνει τις παρακάτω ενέργειες. 

1.ΜΕΤΡΟ: Εξωτερική διακόσμηση 2 συρμών με τα χρώματα και το λογότυπο της SWISS, εσωτερική διακόσμηση και προώθηση των προορισμών Γενεύης από €89 και Ζυρίχης από €99. 

2. Λεωφορεία: Εξωτερική διακόσμηση 5 λεωφορείων με τα αντίστοιχα διαφημιστικά της εταιρίας. 

3. GOLDEN HALL: Στο ισόγειο του GoldenHall, διαμορφώθηκε ειδικός χώρος που παραπέμπει σε αεροπλάνο της SWISS, όπου οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό για ένα πακέτο που περιλαμβάνει 2 εισιτήρια BusinessClass για Ελβετία με διαμονή 2 διανυκτερεύσεων σε 4 αστέρων ξενοδοχείο και βέβαια να πάρουν αναμνηστικά δώρα της SWISS.

4. Ραδιόφωνο: Με καθημερινά σποτ σε 8 τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, η SWISS προωθεί το ποιοτικό προϊόν της σε συνδυασμό με τις πολύ ανταγωνιστικές τιμές της προς Ελβετία. 

5. Διαδικτυακές προβολές μηνυμάτων: Παράλληλα, αντίστοιχα επικοινωνιακά γραφικά προβάλλονται σε πολλά ενημερωτικά και lifestyle sites. 

6. Social media: Η επικοινωνία ολοκληρώνεται με σχετικά posts και διαγωνισμούς με συναρπαστικά δώρα στη επίσημη σελίδα της SWISS στο Facebook. 

ASWISSWelcome: Η SWISS θέλοντας να κάνει γνωστή, στο Ελληνικό κοινό, την Ελβετία και την κουλτούρα της, διενέργησε διαγωνισμό έτσι ώστε να δώσει την ευκαιρία σε μία Ελληνική οικογένεια να ξεναγηθεί από ντόπιους στην Ελβετία για μία εβδομάδα, να γνωρίσει τις ομορφιές της χώρας, τις αξίες του λαού της και να γευτεί τα τοπικά προϊόντα:https://www.a-swiss-welcome.com/en/greece/home/