N. Ζαρκαλής : Χρονιά ανάπτυξης για τη Wind το ’15, εκτός αν…

Τη διαβεβαίωση ότι η Wind θα συνεχίσει να επενδύει στον κλάδο και την αισιοδοξία πως το 2015 θα είναι χρονιά σταθεροποίησης και ανάπτυξης για την εταιρία, εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος, Νάσος Ζαρκαλής.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο κύριος Ζαρκαλής είπε ότι οι εκτιμήσεις για την επόμενη χρονιά θα επαληθευτούν, "εκτός εάν συμβεί κάτι δραματικό, όμως ούτε εμείς ούτε οι μέτοχοί μας πιστεύουν κάτι τέτοιο". Διευκρίνισε, μάλιστα, ότι το ενδεχόμενο πολιτικής ανατροπής δε σημαίνει και δραματικό γεγονός.

Προσέθεσε πως η διοίκηση της εταιρείας δε θα σταματήσει τις επενδύσεις. όχι γιατί έχει άγνοια κινδύνου, αλλά διότι πάντα υπολογίζει αν το κόστος από ένα δραματικό γεγονός είναι υψηλότερο ή όχι από τη διακοπή μιας επένδυσης.

ΕΝΤΟΣ ΣΤΟΧΩΝ ΤΟ '14

Το 2014 είναι μια χρονιά, όπου επιτυγχάνονται πλήρως οι στόχοι, που είχαν τεθεί από την εταιρεία, δήλωσε ο κ. Ζαρκαλής, τονίζοντας ότι η χρηματοδότηση για τις προγραμματισθείσες επενδύσεις είναι εξασφαλισμένη, γι΄αυτό και δεν έχει παγώσει καμία εξ αυτών. Είπε ακόμα ότι έχει δρομολογηθεί η άμεση έναρξη παροχής υπηρεσιών 4G.

ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΕΤΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Όπως είπε ο Νάσος Ζαρκαλής, μέσα στη φετινή χρονιά, ο ρυθμός υποχώρησης μειωνόταν προοδευτικά, και στο τελευταίο τρίμηνο είναι πλέον σε οριακό επίπεδο. Με δεδομένη, λοιπόν, τη μεγάλη πτώση στις αρχές του '14 - ως συνέχεια του κακού 2013 (-18%) - και τη σταθεροποίηση στο τέλος, εκτιμάται ότι η αγορά θα κινηθεί στο σύνολο του χρόνου με μείωση πέριξ του 6%. 

FORTHNET : ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ '15 ΟΙ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Σε ό,τι αφορά το θέμα της Forthnet, ο κ. Ζαρκαλής είπε πως οι διεργασίες συνεχίζονται, και ότι οριστικές εξελίξεις θα πρέπει να περιμένουμε το πρώτο τρίμηνο της επόμενης χρονιάς.