Ο Όμιλος FF Group αναγνωρίζεται ως “εξέχουσα εταιρεία”

Ο Όμιλος FF Group με υπερηφάνεια αποδέχτηκε την τιμητική διάκριση και παρέλαβε το βραβείο “Discovery of the Year Award” στο πλαίσιο των βραβείων East Capital Awards που διοργανώθηκαν για 11η συνεχή χρονιά στην Στοκχόλμη στις 5 Νοεμβρίου 2014. Το συγκεκριμένο βραβείο απονέμεται σε εταιρείες που αναμένεται να επιδείξουν εξαιρετική επιχειρηματική απόδοση.

Η διοργανώτρια των βραβείων East Capital, είναι μια από τις μεγαλύτερες επενδυτικές εταιρείες που διαχειρίζεται κεφάλαια ύψους 2,9 δισεκατομμυρίων και διαθέτει κεντρικά γραφεία στη Στοκχόλμη και περιφερειακά γραφεία σε Χονγκ Κονγκ, Κίεβο, Λουξεμβούργο, Μόσχα, Όσλο, Παρίσι και Ταλλίν.

Ο Peter Elam Håkansson, Πρόεδρος της East Capital, δήλωσε σχετικά: “Αυτά τα βραβεία αναγνωρίζουν εξέχουσες επιδόσεις εταιρειών που ανήκουν στο 'επενδυτικό σύμπαν' της East Capital. Η συνεπής έρευνα και οι συνεχείς επισκέψεις σε αναδυόμενες και άλλες αγορές μας δίνουν την δυνατότητα να αναγνωρίσουμε κάθε χρόνο εταιρείες που έχουν επιτύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα και επιδεικνύουν συναρπαστικές δυνατότητες. Είναι χαρά μας να βραβεύουμε αυτές τις εταιρείες”.

Το βραβείο παρέλαβαν για λογαριασμό του FF Group ο Διευθύνων Σύμβουλος κύριος Τζώρτζης Κουτσολιούτσος και η Διευθύντρια Επενδυτικών Σχέσεων κυρία Μανταλένα Κασιδιαροπούλου.

“Η διάκριση αυτή αποτελεί μια ακόμα απόδειξη της δυναμικής πορείας του Ομίλου μας, καθώς και των πολύ θετικών προοπτικών που διαφαίνονται για την μελλοντική του πορεία. Είμαστε μια υγιής, εξωστρεφής επιχείρηση και κάθε χρόνο επιδεικνύουμε ρεκόρ πωλήσεων, έχοντας επιτύχει μια σημαντική καθιέρωση στην αγορά της Ασίας, αλλά και της Ευρώπης. Η συγκεκριμένη βράβευση έρχεται να υπογραμμίσει όλα αυτά”, δήλωσε σχετικά ο κύριος Τζώρτζης Κουτσολιούτσος.