Μελβούρνη : Στο Κέντρο της ελληνικής κοινότητας το πρώτο Goody’s

Στο ισόγειο του νεόδμητου Ελληνικού Κέντρου της Κοινότητας Μελβούρνης, στο κέντρο της πόλης, θα λειτουργήσει το πρώτο ελληνικό εστιατόριο Goody's της Αυστραλίας.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης επιβεβαίωσε ότι η καλύτερη προσφορά για την ενοικίαση του ισογείου του Κέντρου της έγινε από τη γνωστή ελληνική αλυσίδα.

Τη λειτουργία του πρώτου Goody's στη χώρα χρηματοδοτούν οι γνωστοί επιχειρηματίες της Μελβούρνης, Κώστας Ταγκαλάκης και Γιώργος Ηλιόπουλος.

Η σχετική ανακοίνωση έγινε παρουσία του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή της εταιρίας, Γιώργο Βασιλαρά, που επισκέφθηκε τη Μελβούρνη για να βοηθήσει στο σχεδιασμό της επέκτασης της εταιρείας στην Αυστραλία.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, Βασίλης Παπαστεργιάδης, χαιρέτισε την επένδυση, σχολιάζοντας ότι : "Χαιρόμαστε που καλωσορίζουμε ένα πολύ γνωστό εμπορικό σήμα, όπως αυτό της Goody's, στο Ελληνικό Κέντρο και στην ιστορική ελληνική περιοχή της Μελβούρνης. Με 153 καταστήματα ήδη σε 7 χώρες, είμαστε βέβαιοι ότι θα πετύχει και εδώ, στην οδό Λόνσντεϊλ και στην Αυστραλία".