Πειραιώς : Οδηγίες προς τους πελάτες της GENIKI για τη συγχώνευση

Χρήσιμες οδηγίες προς τους πελάτες της GENIKI Bank δίνει η Τράπεζα Πειραιώς, εν όψη της συγχώνευσης των δύο πιστωτικών ιδρυμάτων. 

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση : 

Οι πελάτες της GENIKI Bank, θα πρέπει, έως τις 21 Νοεμβρίου, να ενημερωθούν, μέσω των καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς ή της ιστοσελίδας (www.piraeusbank.gr), για τα παρακάτω :

Γενικοί Συναλλακτικοί Όροι, Όροι Υπηρεσιών Πληρωμών και Τιμολόγιο Προμηθειών & Τοκοφόρων Ημερομηνιών της Τράπεζας Πειραιώς, μέσω των καταστημάτων της, όπως ισχύουν, θα διέπουν από τις 24 Νοεμβρίου και εφεξής τις συναλλακτικές τους σχέσεις με την Τράπεζα Πειραιώς.

Σε περίπτωση που, έως τις 21 Νοεμβρίου, οι πελάτες της GENIKI Bank δεν υποβάλλoυν εγγράφως αντιρρήσεις στο κατάστημα της Τράπεζας, με το οποίο συνεργάζονται, στις 24 Νοεμβρίου η Τράπεζα Πειραιώς θα θεωρήσει ότι τόσο οι δικαιούχοι, όσο και οι συνδικαιούχοι των λογαριασμών πληρωμών ή/και χρεωστικών ή/και πιστωτικών καρτών έχουν αποδεχτεί τους παραπάνω Όρους και Τιμολόγιο, όπως εκάστοτε ισχύουν, και στο εξής θα διέπουν τις συναλλακτικές τους σχέσεις με την Τράπεζα Πειραιώς. Επίσης, τα προσωπικά δεδομένα των πελατών θα μεταβιβαστούν στην Τράπεζα Πειραιώς, σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο.