Στο Σαράντη το Noxzema από την Procter και έπεται… συνέχεια ;

Με σαφέστατο στόχο να ισχυροποιηθεί στην ηγετική θέση, που έχει στην αγορά καταναλωτικών προϊόντων, ο όμιλος Σαράντη διευρύνει το χαρτοφυλάκιό του, προχωρώντας στην απόκτηση του Noxzema στην Ελλάδα από την Procter & Gamble. 

H εξαγορά συμφωνήθηκε χθες και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στις 31 του μήνα. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, το deal έκλεισε στα 8,7 εκατομμύρια ευρώ :  

"Το NOXZEMA αποτελεί ένα καθιερωμένο και ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο σήμα στην Ελλάδα με σημαντική παρουσία στα προϊόντα προσωπικής φροντίδας και συγκεκριμένα στις κατηγορίες των αποσμητικών σώματος, αφρόλουτρων και αφρού ξυρίσματος. Ειδικότερα, τα αποσμητικά προϊόντα του NOXZEMA βρίσκονται στην κορυφή της κατηγορίας τους επί 11 συναπτά έτη.

Η διοίκηση του Ομίλου θα δώσει έμφαση αρχικά στην ενσωμάτωση του νέου σήματος στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου καθώς και στην υποστήριξή του και την επεκτασιμότητά του.
Η εν λόγω εξαγορά είναι απόλυτα συνυφασμένη με τους στόχους και την στρατηγική του Ομίλου για περαιτέρω υποστήριξη της βασικής επιχειρηματικής δραστηριότητάς του μέσω οργανικής ανάπτυξης και εξαγορών".

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεργασία και οι επιχειρηματικές συμφωνίες μεταξύ του ελληνικού ομίλου και της πολυθενικής δεν θα σταματήσουν εδώ. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν στο news.gr ότι δεν αποκλείεται στο προσεχές διάστημα να δούμε και εξαγορές και άλλων προϊόντων.