Η Συστήματα Sunlight μπαίνει στην αγορά της Κορέας

Η ανάληψη ενός μεγάλου έργου στην Κορέα είναι το όχημα για την είσοδο της Συστήματα Sunlight στη χώρα. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, στο πλαίσιο του στρατηγικού εξαγωγικού προσανατολισμού της, συνεργάζεται με τη Hansol Logistics, τη μεγαλύτερη εταιρία logistics της χώρας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, τo έργο αφορά στην προμήθεια μπαταριών έλξης (Motive Power) για τα περονοφόρα οχήματα, που χρησιμοποιούνται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Hansol. Η υλοποίηση του έργου γίνεται σε συνεργασία με την εταιρεία Bison, στρατηγικό συνεργάτη της SUNLIGHT με ηγετική παρουσία στην τοπική αγορά μπαταριών έλξης για περισσότερα από 10 χρόνια.

Η Συστήματα SUNLIGHT έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα εκτενές δίκτυο συνεργατών, διεισδύοντας και αναπτύσσοντας 55 νέες αγορές τα τελευταία 3 χρόνια.

Η εταιρεία, στο υπερσύγχρονο εργοστάσιό της, στο Νέο Όλβιο Ξάνθης, είναι σε θέση να προσφέρει ενεργειακές λύσεις υψηλής απόδοσης. Μέσω συνεχών επενδύσεων σε Έρευνα και Ανάπτυξη και παραγωγικές υποδομές, έχει αναπτύξει ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο μπαταριών έλξης (σειρές PzS, PzB, MotionGel-PzV και Hydrosave), εναρμονισμένο απόλυτα με τα διεθνή πρότυπα.

Παράλληλα, προσφέρει μια ανανεωμένη σειρά αξεσουάρ και παρελκόμενων - απόρροια στρατηγικών συνεργασιών με προμηθευτές που κατέχουν ηγετική θέση διεθνώς, όπως φορτιστές 50Hz και High Frequency, συστήματα ελέγχου και διαχείρισης μπαταρίας (BMS), δείκτες στάθμης ηλεκτρολύτη (Blinky), συστήματα αυτόματης ανάδευσης (Airlift), συστήματα αυτόματης πλήρωσης ηλεκτρολύτη (Aqua Filling) κ.ά..

"Η επιλογή της SUNLIGHT για το νέο έργο από τη Hansol Logistics, μια εταιρεία διεθνούς βεληνεκούς, η οποία υποστηρίζει με υπηρεσίες logistics κολοσσούς, όπως η Samsung και η H&M, δημιουργεί τις απαραίτητες προοπτικές για την περαιτέρω ανάπτυξη της εξωστρέφειας της εταιρείας, ενώ αποτελεί εχέγγυο για την αποτελεσματική της ανταπόκριση σε μελλοντικές προκλήσεις", καταλήγει η ανακοίνωση.