Transifex: Το ελληνικό startup εξασφάλισε 2,5 εκατ. δολάρια

Σε 2,5 εκατ. δολάρια ανέρχεται το συνολικό ύψος της χρηματοδότησης που έκλεισε η Transifex, η ελληνική startup εταιρεία με έδρα την Πάτρα που δραστηριοποιείται στο χώρο των λύσεων αυτόματης μετάφρασης.

Βασικός επενδυτής είναι το επενδυτικό fund New Enterprise Associates.

Η χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί για την επέκταση ενός νέου λογισμικού. Πρόκειται για το Transifex Live... ένα νέο λογισμικό, το οποίο επιτρέπει σε δημιουργούς εφαρμογών, αλλά και σε ανθρώπους που κινούνται στο χώρο του μάρκετινγκ να δημιουργήσουν, δημοσιεύσουν και να διαχειριστούν μεταφράσεις από ιστοσελίδες, που ανανεώνονται διαρκώς χρησιμοποιώντας μία απλή γραμμή κώδικα.

Με 15 υπαλλήλους στην Καλιφόρνια και στην Αθήνα, ηTransifex ξεκίνησε ως ένα έργο ανοικτού πηγαίου κώδικα και κατάφερε να εξελιχθεί.

Η τελευταία εφαρμογή το Transifex Live, είναι ένα νέο λογισμικό το οποίο επιτρέπει σε δημιουργούς εφαρμογών αλλά και σε ανθρώπους που κινούνται στο χώρο του μάρκετινγκ να δημιουργήσουν, δημοσιεύσουν και να διαχειριστούν μεταφράσεις από ιστοσελίδες, που ανανεώνονται διαρκώς χρησιμοποιώντας μία απλή γραμμή κώδικα.