Η απάντηση της Sony στο Apple TV λέγεται… PlayStation TV

Οι χρήστες θα μπορούν να παίζουν παιχνίδια και να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες streaming μουσικής και βίντεο

Την απάντησή της στο Apple TV παρουσίασε η Sony στην έκθεση E3, και το όνομα αυτής ήταν μάλλον αναμενόμενο: PlayStation TV.

Το νέο gadget της Sony, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο σε ΗΠΑ και Καναδά, θα επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν παιχνίδια του PlayStation, του PlayStation 3 και του PSP μέσω της υπηρεσίας streaming της Sony Playstation Now, ενώ θα τους δίνει πρόσβαση και σε υπηρεσίες streaming μουσικής και βίντεο.

Επιπλέον, όσοι έχουν ήδη αγοράσει το PlayStation 4, θα μπορούν να συνδέσουν τη συσκευή σε μία άλλη τηλεόραση και να παίζουν σε αυτήν τα αγαπημένα τους παιχνίδια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Sony έχει ήδη λανσάρει μία αντίστοιχη συσκευή στην Ιαπωνία, με την ονομασία Vita TV, όμως τώρα φιλοδοξεί να επεκταθεί στις αγορές όπου κυριαρχεί το Apple TV.

Η τιμή του PlayStation TV θα είναι στα 99 δολάρια, όμως για τη λειτουργία του θα είναι απαραίτητο και ένα χειριστήριο DualShock 3, κι έτσι θα κυκλοφορήσει και ένα πακέτο με το PlayStation TV, ένα χειριστήριο DualShock 3, μία κάρτα μνήμης 8 GB, ένα καλώδιο HDMI και ένα κουπόνι έκπτωσης για το βιντεοπαιχνίδι The LEGO Movie, στην τιμή των 139 δολαρίων.

Σχετικά Tags
Sony