Βγενόπουλος: Στην Κύπρο έχει καταργηθεί το Κράτος Δικαίου

Στην Κύπρο έχει καταργηθεί το Κράτος Δικαίου αναφέρει σε γραπτή του ανακοίνωση ο επικεφαλής της ΜIG Ανδρέας Βγενόπουλος τονίζοντας ότι δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή οποιασδήποτε δίκαιης δίκης.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας έκρινε οριστικά τα προσωρινά διατάγματα που είχε εκδώσει πριν από ένα χρόνο για πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων των Βγενόπουλου, Μπουλούτα, Μάγειρα και της MIG.

Η ανακοίνωση του Ανδρέα Βγενόπουλου

Δεν επιθυμώ να σχολιάσω τις δικαστικές προεκλογικές αποφάσεις του πολιτικοοικονομικού κατεστημένου της Κύπρου εναντίων των Ελλαδιτών Ελλήνων, απλώς υπενθυμίζω ότι από καιρού έχω επισημάνει ότι στην Κύπρο έχει καταργηθεί για την υπόθεση αυτή το Κράτος Δικαίου και δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για την διεξαγωγή οποιασδήποτε δικαίας δίκης.

Αυτό που φαίνεται να μην αντιλαμβάνονται οι προσωρινώς θριαμβολογούντες είναι ότι υπάρχει Διεθνής Έννομη Τάξη και ότι οι οποιεσδήποτε πράξεις τους θα κριθούν κυρίως από Δικαστήρια άλλων χωρών και τελικώς από το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο όπου η διαδικασία, παρά την προσπάθεια καθυστερήσεων από την πλευρά της Κυπριακής Δημοκρατίας, έχει ήδη ξεκινήσει και βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στα πλαίσια αυτά επιθυμώ να ενημερώσω ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Κύπρου έχει αρνηθεί να παράσχει δικαστική συνδρομή στην Ελληνική Ποινική Δικαιοσύνη κατά τρόπο παράνομο και αντίθετο με τις διεθνείς συμβάσεις που έχει υπογράψει η Κύπρος, εμποδίζοντας έτσι τις απολογίες της κας Άντρης Αντωνιάδη και του κ. Αντώνη Γλυκή, οι οποίοι κατηγορούνται για κακουργηματική απάτη επί δικαστηρίου και ψευδορκία λόγω της ψευδούς ένορκης δήλωσης, στην οποία στηρίχθηκε η έκδοση των προσωρινών διαταγμάτων.

Είναι προφανές λοιπόν ότι η μόνη επιδίωξη του πολιτικοοικονομικού κατεστημένου της Κύπρου είναι να αποπροσανατολίσει την κυπριακή κοινή γνώμη από τους πραγματικούς υπευθύνους για την οικονομική καταστροφή της χώρας μέσα από το σύστημα που ελέγχει και χωρίς κανένα σεβασμό στην Διεθνή Έννομη Τάξη.  Αύριο θα δημοσιοποιηθεί η συνέντευξη που έδωσα πρόσφατα, την οποία κατά παράβαση στοιχειωδών κανόνων ελευθεροτυπίας, δεοντολογίας και Δημοκρατίας αρνήθηκε να μεταδώσει το ΡΙΚ.  Αφού γίνουν γνωστές οι αποκαλύψεις μου, θα αναφέρομαι πλέον στο πολιτικοοικονομικό κατεστημένο του ξεπλύματος, των ποινικών αδικημάτων και των developers.