Πρόγραμμα συνεπένδυσης 400 εκατ. ευρώ σε ελληνικές επιχειρήσεις

Πρόγραμμα συνεπένδυσης 400 εκατ. ευρώ σε ελληνικές επιχειρήσεις

Από το Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας και τον κρατικό επενδυτικό οργανισμό των ΗΑΕ

Πρόγραμμα συνεπένδυσης συνολικού ύψους 400 εκατ. ευρώ σε ελληνικές επιχειρήσεις προτίθεται να υλοποιήσει το Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας (ΤΑΝΕΟ) σε συνεργασία με τον κρατικό επενδυτικό οργανισμό των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Mubadala Investment Company.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, επενδυτική προτεραιότητα θα δοθεί σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους του τουρισμού, της υγείας, των τροφίμων και της ενέργειας. Η συνεπένδυση θα γίνεται με συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο των επιχειρήσεων και το ύψος αυτής θα κυμαίνεται από 8 έως 50 εκατ. ευρώ.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας προσκαλεί ελληνικές επιχειρήσεις, που προσβλέπουν σε περαιτέρω ανάπτυξή τους και φιλοδοξούν να υλοποιήσουν επενδυτικά σχέδια, να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας παρουσίαση της επιχείρησής τους και συνοπτικό επιχειρηματικό πλάνο στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, με την ένδειξη International Capital.

Πρόσκληση για αποστολή πρόσθετων στοιχείων και διμερείς συναντήσεις θα λάβουν οι επιχειρήσεις, για τις οποίες θα υπάρξει επενδυτικό ενδιαφέρον.

Παρακαλούμε περιμένετε ...