Ta Virtual Classrooms του Youth Empowered ξεκίνησαν! Εσύ, θα λείπεις;

Ta Virtual Classrooms του Youth Empowered ξεκίνησαν! Εσύ, θα λείπεις;

Μάθε όλα τα απαραίτητα για τα δωρεάν online, διαδραστικά σεμινάρια που γίνονται σε πραγματικό χρόνο και που μέντορες του προγράμματος μοιράζονται τις γνώσεις και το know-how από την επαγγελματική τους πορεία

Ο κόσμος μας αλλάζει... Αλλάζει γρηγορότερα από ποτέ...

Είσαι έτοιμος για τη νέα εργασιακή εποχή;

Είσαι έτοιμος να δουλέψεις σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον;

Ποια είναι τα επαγγέλματα του μέλλοντος και ποιες δεξιότητες χρειάζεται ο εργαζόμενος του μέλλοντος;

Αυτές τις ερωτήσεις θα απαντήσει για εσένα στις 5/11, 11:00-12:00, ο Γιάννης Βίδρας, Commercial Excellence Manager της Coca-Cola Τρία Έψιλον, υπεύθυνος για την ανάπτυξη της στρατηγικής για όλο το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της εταιρείας.

Πού; Μέσα από τα virtual classrooms που προσφέρει η πλατφόρμα  www.youthempowered.gr. Πρόκειται για δωρεάν online, διαδραστικά σεμινάρια σε πραγματικό χρόνο, όπου μέντορες του προγράμματος θα μοιραστούν μαζί σου τις γνώσεις και το know-how από την επαγγελματική τους πορεία.

Πώς μπορείς να ανακαλύψεις τα δυνατά σου σημεία; Ποια είναι τα do's and don’ts μίας συνέντευξης εργασίας. Η Ιωάννα Βασιλακοπούλου, HR Commercial Business Partner της Coca-Cola Τρία Έψιλον, με την πολυετή εμπειρία της στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, θα σου δώσει στις 5/11, 16:00-17:00, τις απαντήσεις που χρειάζεσαι.

Αυτά και πολλά άλλα προγραμματισμένα μαθήματα, όπως τεχνικές διαπραγμάτευσης,  interview tips και διαχείριση του προφίλ σου στα Social Media, σε περιμένουν να τα παρακολουθήσεις! Συνολικά, 13 virtual classrooms, με διαφορετικές θεματικές, θα πραγματοποιηθούν μέχρι τέλος Νοεμβρίου.

Το μόνο που εσύ έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο www.youthempowered.gr   και να κλείσεις τη θέση σου στο μάθημα που σε ενδιαφέρει!

Τι είναι, όμως, το Youth Empowered;

Tο Youth Empowered, έχει στόχο να δώσει σε νέους 18-30 ετών, όπως εσύ, που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας, δεξιότητες, καθοδήγηση και επαγγελματική δικτύωση, ώστε να διεκδικήσουν ουσιαστικές ευκαιρίες απασχόλησης και να επιτύχουν μία θετική αλλαγή στη ζωή τους. Είναι ανοιχτό σε όλους, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση και μπορείς να το παρακολουθήσεις μέσω εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, είτε διαδικτυακά μέσω της πρωτοποριακής πλατφόρμας e-learning που είναι διαθέσιμη στο www.youthempowered.gr.

Μέσω της πλατφόρμας www.youthempowered.gr μπορείς να δημιουργήσεις ένα προσωποποιημένο προφίλ και να περιηγηθείς σε  ένα διαδραστικό περιβάλλον ανάλογα με τις προτεραιότητες, τις ανάγκες και το χρόνο σου. Προσφέρει πραγματική επικοινωνία και δικτύωση τόσο με τους μέντορες, υψηλόβαθμα και έμπειρα στελέχη της αγοράς, όσο και μεταξύ των συμμετεχόντων. Οι εθελοντές μέντορες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών ενοτήτων όπως διαχείριση χρόνου, δεξιότητες διαπραγμάτευσης, project management, πώς να ξεχωρίσει το βιογραφικό σου, σωστή προετοιμασία για συνέντευξη, πώς να αξιοποιήσεις το δίκτυο επαφών σου, δεξιότητες πωλήσεων και πολλά άλλα.

Μέσα σε μόλις έναν χρόνο από την έναρξη του προγράμματος Youth Empowered, περισσότεροι από 5.000 νέοι είναι εγγεγραμμένοι στην πλατφόρμα, ενώ συνολικά 550 νέοι έχουν παρακολουθήσει τα 4 physical trainings του προγράμματος, με το 98% των συμμετεχόντων να δηλώνει ότι βοηθήθηκε ουσιαστικά από το πρόγραμμα.  143 στελέχη της αγοράς έχουν προσφέρει 1.726 εθελοντικές ώρες καθοδήγησης με 23 εταιρείες και φορείς να στηρίζουν το πρόγραμμα.

Το Youth Empowered εντάσσεται στην ευρύτερη πλατφόρμα προγραμμάτων της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της Coca-Cola που απευθύνονται στους νέους της χώρας μας με στόχο να αναπτύξουν δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν έμπρακτα στην αναζήτηση εργασίας, στην ανάληψη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και στην αξιοποίηση ευκαιριών για το μέλλον που ονειρεύονται. Στόχος του προγράμματος είναι μέχρι το 2020, να βοηθήσει 20.000 νέους, ώστε να θέσουν τις βάσεις για το μέλλον τους.

1
σχόλιο
 1. avatar Advice

  Πάτε σε λάθος κατεύθυνση.
  Αυτά που λέτε δεν προσφέρουν τίποτα, είναι managerίστικες χαζομάρες.
  Οι νέοι άνθρωποι πρέπει να κατευθυνθούν σε τομείς επιστημονικούς και βιομηχανικούς ή επιχειρηματικούς και ΟΛΑ με σειρά.
  Ξέρετε πολοί νέοι και νέες ονειρεύονται κοκορόπουλα και νομίζουν πως αν πάρουν ένα-δύο πτυχία manager θα κάνουν την τύχη τους...
  Δε πάει έτσι η δουλειά και φυσικά όταν το διαπιστώσουν και οι ίδιοι απογοητεύονται.
  Ίσως θα ήταν καλύτερα να διδάσκουμε στα παιδιά μας πρώτα να θέλουν να περπατήσουν και μετά να τρέξουν δοκιμάζοντας αργότερα ΑΝ μπορούν να πετάξουν.
  Ο μύθος των γιάπηδων έτσι κι' αλλιώς έχει αποδειχθεί ολέθριος στη συνείδηση των ανθρώπων που ονειρεύονται λαγούς με πέταλα...
  Οι manager βέβαια έχουν κάνει τεράστια ζημιά στην παγκόσμια οικονομία γιατί ο Θεός τους είναι το κέρδος και όχι ο άνθρωπος, γιατί τα κέρδη είναι πάνω από τον άνθρωπο και διότι το status είναι ο αυτοσκοπός, γιά να λέμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη.
  Το mangerιλίκι έφερε το παγκόσμιο κραχ το 2009-2010, όχι οι εργαζόμενοι άνθρωποι. Αυτά τα κωλόπαιδα golden boys που κάθησαν στις καρέκλες και διαχειρίζονταν τα κεφάλαια των ανθρώπων του μόχθου.
  Γι΄αυτό αλλά και γιά πολούς άλλους λόγους, ο manager πλέον θα είναι μιά ειδικότητα που θα διδάσκεται στο τεχνικό λύκειο ως βοηθός λογιστή...και έτσι πρέπει.
  Διότι φίλε μου αν θες να διευθύνεις, κάτσε και δούλεψε 20-30 χρόνια και αφού φας στη μάπα τις δυσκολίες και ψηθείς στις μπίζνες, τότε θα κάτσεις στην καρέκλα αυτή ΑΝ αξίζεις.

Παρακαλούμε περιμένετε ...