ΑΚΤΩΡ: Διαψεύδει τα περί σκανδάλου στα Σκόπια

Διαψεύδει η ελληνική κατασκευαστική ΑΚΤΩΡ τα περί σκανδάλου στα Σκόπια. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση: "Επιχειρείται να παρουσιαστούν ως «ύποπτες τραπεζικές συναλλαγές» οι αποστολές χρημάτων των Ελλήνων εργαζομένων στις οικογένειες τους στην Ελλάδα".

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα εναντίον της εταιρείας μας, του προσωπικού μας και του έργου «Construction of new motorway section Demir Kapija – Smokvica as part of Pan-European Corridor X», θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα ακόλουθα:

Από την έναρξη του παραπάνω έργου όλες οι δραστηριότητες και όλες οι σχετικές οικονομικές συναλλαγές εκτελούνται σύμφωνα με τους διεθνείς και τοπικούς νόμους και κανονισμούς. Αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε συναλλαγή, καλύπτεται από συμβάσεις και τιμολόγια, οι φόροι υπολογίζονται και πληρώνονται και τελικώς όλες οι πληρωμές γίνονται μέσω τραπεζικού συστήματος όπως απαιτείται από το νόμο.

Το τελευταίο διάστημα, σε μια συστηματική προσπάθεια συκοφάντησης της εταιρείας μας, διαστρεβλώνεται ακόμα και η αλήθεια για τη μισθοδοσία των Ελλήνων εργαζομένων που απασχολούνται στο έργο και καλύπτονται στο ακέραιο από νόμιμες συμβάσεις. Επιχειρείται να παρουσιαστούν ως «ύποπτες τραπεζικές συναλλαγές» οι αποστολές χρημάτων των Ελλήνων εργαζομένων στις οικογένειες τους στην Ελλάδα.

Τα προαναφερόμενα για το έργο, την εταιρία και το προσωπικό της, σχετικά δημοσιεύματα είναι αβάσιμα και αδικαιολόγητα.