To «σπίτι» της ολοκληρωμένης ενέργειας της ZeniΘ στην Αθήνα

To «σπίτι» της ολοκληρωμένης ενέργειας της ZeniΘ στην Αθήνα

Από στις 17 έως 25 Μαρτίου μας δείχνει πώς να κάνουμε σωστή χρήση της ενέργειας, ώστε να βελτιώσουμε την ενεργειακή κατανάλωση του νοικοκυριού μας

Η «ZeniΘ», ο πρώτος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, με μεμονωμένα και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου για νοικοκυριά και επιχειρήσεις,  υποδέχεται τους καταναλωτές σ’ ένα πρωτότυπο «σπίτι» ολοκληρωμένης ενέργειας.

Το «σπίτι» της ZeniΘ έρχεται στην Αθήνα, έχοντας ολοκληρώσει τις επισκέψεις του στις μεγάλες πόλεις της Θεσσαλίας, στη Θεσσαλονίκη και στις Σέρρες, τη Λαμία και τη Χαλκίδα. Στόχος του είναι να ενημερώσει τους καταναλωτές για τη σωστή χρήση της ενέργειας, ώστε να βελτιώσουν την ενεργειακή κατανάλωση του νοικοκυριού τους.

Οι επισκέπτες θα ενημερωθούν και για τις καινοτόμες υπηρεσίες και τα προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος που παρέχει η εταιρεία πανελλαδικά και θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα οφέλη που προσφέρει στον οικογενειακό προϋπολογισμό η νέα υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας ZeniΘ DUAL ENERGY, που παρέχει εκπτώσεις σε όσους χρησιμοποιούν συνδυαστική ενέργεια από τη ZeniΘ, και φυσικό αέριο και ρεύμα! Ταυτόχρονα, το κοινό θα ενημερωθεί για τις πρόσθετες δωρεάν υπηρεσίες που προσφέρει η ZeniΘ σε όλους τους πελάτες της: Υπηρεσία 24/7 Home Emergency σε συνεργασία με την ΑΧΑ και για την Οικογενειακή Κάρτα Υγείας ΕΥ ΖΗΝ.

Παράλληλα, όσοι επισκεφτούν το σπίτι της ZeniΘ θα έχουν την αποκλειστική δυνατότητα να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό με πλούσια δώρα για τον οικιακό εξοπλισμό τους, όπως λέβητες αερίου, ηλεκτρικές κουζίνες, πλυντήρια και ψυγεία.

Η ομάδα της ZeniΘ θα ξεναγήσει τους επισκέπτες στο σπίτι της ολοκληρωμένης ενέργειας το Σάββατο 17/3 στην Κηφισιά (Κολοκοτρώνη 1, 11.00 – 17.00), στις 18/3 στη Γλυφάδα (Μεταξά και Ζησιμοπούλου, 10.30 – 16.30), στις 19/3 στο Χαλάνδρι (Κεντρική πλατεία Χαλανδρίου Άγιος Νικόλαος, 10.30 – 16.30), στις 20/3 στο Παλιό Φάληρο (Πλατεία Φλοίσβου, 14.00 – 20.00). Θα ακολουθήσουν ο Πειραιάς, η Νέα Σμύρνη, το Περιστέρι, η Αγία Παρασκευή, το Μαρούσι και το Γκάζι.

Σχετικά με την ΖeniΘ

Η ΖeniΘ, η εξέλιξη της εταιρείας ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών, είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων και η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει την  υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Από το 2000 δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά του φυσικού αέριου και το 2017 πραγματοποίησε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας.

Στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας συμμετέχει η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) και ο ιταλικός κολοσσός ενέργειας ΕΝΙ, οι οποίες κατέχουν το 51% και 49% της ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ αντίστοιχα, με τη δεύτερη να έχει και τη διαχείριση του σχήματος.

To νέο site της εταιρείας είναι το zenith.gr, στο οποίο οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα προγράμματα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας. Η εταιρεία διαθέτει 7 καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών, τηλεφωνική εξυπηρέτηση (18321) και είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες social media (FacebookTwitterInstagram και Linkedin), διασφαλίζοντας την άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές.