Βγενόπουλος: Στο δικαστήριο θα αποκαλυφθούν οι συκοφάντες

Την ικανοποίησή του, που η υπόθεση της Λαϊκής Τράπεζας θα κριθεί τελικά από τα κυπριακά Δικαστήρια, αλλά και από το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο, εκφράζει ο τραπεζίτης Ανδρέας Βγενόπουλος.

Υποστηρίζει ότι δεν έχει αιφνιδιαστεί από τις εξελίξεις και πιστεύει ότι η δικαστική διαδικασία είναι ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπισθούν οι συκοφαντίες και η λασπολογία, που κατά την έκφρασή του, δέχεται τους τελευταίους μήνες.

"Δεν ανησυχώ για τις δικαστικές εξελίξεις, διότι γνωρίζω πολύ καλά τι έχει συμβεί, στον βαθμό που με αφορά, και πιστεύω ότι θα δικαιωθώ", τονίζει.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Καθημερινή Κύπρου", ο κ. Βγενόπουλος υποστηρίζει ότι η Λαϊκή καταστράφηκε 19 μήνες, αφότου αποχώρησε από την Τράπεζα και "αφού μεσολάβησε μια σειρά γεγονότων , που μέχρι στιγμής καμία Αρχή δε δείχνει διάθεση να ερευνήσει".

Επίσης, ο ίδιος υποστηρίζει ότι "εάν οι εκπρόσωποι της Κυπριακής Δημοκρατίας δεν παρανομούσαν σε βάρος της Λαϊκής, η Τράπεζα θα ήταν ζωντανή και με ιδιωτικό χαρακτήρα".

Τέλος, ο Α. Βγενόπουλος αναφέρει ότι το πόθεν έσχες και όλα τα περιουσιακά του στοιχεία δηλώνονται κάθε χρόνο στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.