Πώς να γίνεις travel influencer, να πληρώνεσαι και να ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο

Πώς να γίνεις travel influencer, να πληρώνεσαι και να ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο

Tα κατάλληλα tips για να έχεις σίγουρη επιτυχία

Ίσως είναι η πλέον ονειρεμένη δουλειά! Ποιος δε θα ήθελε να ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο και να βγάζει πολλά χρήματα από αυτή. Όλοι το έχουμε σκεφτεί κατά καιρούς αλλά ελάχιστοι το έχουν προσπαθήσει και ακόμη λιγότεροι τα έχουν καταφέρει.

Αυτά είναι τα κατάλληλα tips για να γίνεις ένας σπουδαίος travel influencer

Κάνε κάτι μοναδικό

Πόσοι αποτυχημένοι bloggers υπάρχουν εκεί έξω; Σίγουρα θα έχεις έναν γνωστό ή φίλο που το προσπάθησε. Τους αρέσει η μόδα, το φαγητό και τα ταξίδια αλλά δεν μπορούσαν να αποκτήσουν με τίποτα followers. Γιατί; Γιατί είναι σαν όλους τους άλλους. Ξεχώρισε από τον ανταγωνισμό.

Διάλεξε τα social media που σου ταιριάζουν

Δε γίνεται να έχεις επιτυχημένους λογαριασμούς σε όλα τα social media. Διάλεξε ένα social media στο οποίο θα εστιάσεις περισσότερο και ίσως δύο ακόμα στα οποία θα είσαι ενεργός και διαδραστικός.

Δημιούργησε το τέλειο περιεχόμενο

Σε αυτό θα πρέπει να ξοδέψεις όλο σου το χρόνο και την ενέργεια. Είναι το brand σου. Και μη φοβάσαι να επενδύσεις τα χρήματα σου σε αυτό. Εάν πρόκειται να το κάνεις σοβαρά αυτό, θα πρέπει να αγοράσεις καλό εξοπλισμό.

Να είσαι συνεπής

Είναι πολύ βασικό. Τα καλύτερα posts σου πρέπει να ανεβαίνουν την ίδια μέρα και ώρα κάθε εβδομάδα. Πρέπει να δώσεις στο κοινό σου ένα λόγο για να κάνουν follow ή subscribe.

Κάνε συνεργασίες

Ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να αυξήσεις το κοινό σου είναι με το να δουλεύεις με έναν γνωστότερο influencer από εσένα.

Καλή τύχη και καλά ταξίδια!