20 Χρόνια επιτυχημένου επιχειρείν με γνώμονα τον καταναλωτή

20 Χρόνια επιτυχημένου επιχειρείν με γνώμονα τον καταναλωτή

Η μεγαλύτερη Ελληνική αλυσίδα καταστημάτων με είδη για το σπίτι, μετράει φέτος, 20 χρόνια ζωής

Με επίκεντρο την ανάγκη του καταναλωτή, η εταιρία ΔΙΑΦΑΝΟ δίνει τη δυνατότητα σε όλο και περισσότερους πελάτες της να ανανεώσουν τον χώρο του σπιτιού τους αλλά και τη προσωπική τους διάθεση.

Από το 1999, με το πρώτο κατάστημα ΔΙΑΦΑΝΟ στην περιοχή της Αθήνας, ξεκινάει η δραστηριότητα με βασικό αντικείμενο τα είδη οικιακού εξοπλισμού.

Mε το πέρασμα των χρόνων, έχοντας πάντα ως γνώμονα τις βασικές ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή, η εταιρία ΔΙΑΦΑΝΟ μεγαλώνει και εμπλουτίζει τα καταστήματά της με έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, με είδη διακόσμησης και όλα όσα χρειάζεται ένα σπίτι.

Έχοντας ως επίκεντρο την κατανόηση και την κάλυψη των αναγκών του Έλληνα καταναλωτή, η εταιρεία στοχεύει στη συνεχή διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων της όπου με προσιτές λύσεις, δίνει τη δυνατότητα σε όλο και περισσότερους καταναλωτές να ανανεώσουν τον εαυτό τους και το σπίτι τους.

Σήμερα, με περισσότερα από 20.000 προϊόντα, με εξειδικευμένο προσωπικό και με 12 σημεία – καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, μπορεί και προσφέρει πληθώρα προτάσεων και λύσεων για κάθε χώρου του σπιτιού , με είδη δώρων, διακόσμησης, έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, οικιακού εξοπλισμού, εποχιακών ειδών.

Αυτή τη στιγμή με 12 καταστήματα στο ενεργητικό της, 8 καταστήματα ΔΙΑΦΑΝΟ εντός Αττικής και με 4 σημεία στην περιφέρεια, γίνεται η πρώτη ελληνική αλυσίδα με είδη σπιτιού.

Το φθινόπωρο του 2019, ένα ακόμα κατάστημα ΔΙΑΦΑΝΟ θα έρθει να συμπληρώσει τα σημεία πώλησης στην περιοχή της Αθήνας, σε νεόκτιστο χώρο του Smart Park, όλα κάτω από την υπογραφή τιμής και ποιότητας ΔΙΑΦΑΝΟ.

Η ανάπτυξη όμως δε σταματά στα φυσικά καταστήματα. Το 2017 η εταιρεία ΔΙΑΦΑΝΟ έκανε δυναμική είσοδο και στο τομέα του ηλεκτρονικού επιχειρείν, με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.diafanostores.gr. Ο επισκέπτης του σύγχρονου και φιλικού προς το χρήστη eshop μπορεί να επιλέξει σύμφωνα με τις ανάγκες του από τις ανάλογες κατηγορίες και να βρει αυτό που ζητάει στη πιο φιλική τιμή από μία ενημερωμένη και μεγάλη γκάμα προϊόντων με σύγχρονο design.

Πληροφορίες

Τηλέφωνο επικοινωνίας: (+30) 2144167899

diafano stores

 

diafano_stores