Στην αναμονή οι δικαιούχοι του «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον»

Στην αναμονή οι δικαιούχοι του «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον»

Μετά από διαδοχικές αναβολές η σχετική εφαρμογή δεν έχει ανοίξει ακόμη

Στην αναμονή παραμένουν οι δικαιούχοι του προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον», που περιμένουν να λειτουργήσει η διαδικτυακή πύλη exoikonomisi.ypen.gr, προκειμένου να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.

Η δράση που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και έχει συνολικό προϋπολογισμό 250 εκατ. ευρώ, επρόκειτο να ξεκινήσει την περασμένη Παρασκευή, αλλά αναβλήθηκε. Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση η εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων επρόκειτο να ανοίξει χθες το μεσημέρι, αλλά πάλι αναβλήθηκε.

Η τελευταία επίσημη ανακοίνωση ανέφερε, ότι το πρόγραμμα θα ξεκινούσε στις 08:00 το πρωί της Τρίτης. Ωστόσο, ακόμη και τώρα αν κάποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο ιστότοπο exoikonomisi.ypen.gr, θα αντιμετωπίσει πρόβλημα.

2
σχόλια
  1. avatar giannis mastoris

    Δεν πρόλαβε ο άνθρωπος να ασχοληθεί με το πρόγραμμα είχε πολλές...δουλειές, είχε να περάσει τροπολογία για να φάει τα λεφτά των συνταξιούχων του ΙΓΜΕ, είχε να κάνει πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και είχε να κάνει βόλτα τα εκατομμύριά του στις ξένες τράπεζες. ΑΞΙΟΣ! Αλέξη πρόσεχε κάτι τέτοιοι υπουργοί θα σε ξαναπάνε στο 3%.

  2. avatar Κώστας

    Εμπαιγμός!! 4 χαμένες εργάσιμες ημέρες για δεκάδες χιλιάδες πολίτες λόγω του "όποιος πρόλαβε τον Κύριον είδε" και το Υπουργείο να βγάζει ανακοινώσεις μετά από ώρες και ημέρες ενώ τρέχει να βγάλει ανακοινώσεις για τις δηλώσεις του Υπουργού από εδώ και από εκεί.
    Ο Υπουργός θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί από χθες για το φιάσκο (και για το ψέμα ότι "στη βάση εισοδηματικών κριτηρίων τα φτωχότερα νοικοκυριά έχουν προνομιακή πρόσβαση στο πρόγραμμα", κάτι που ξεκάθαρα δεν ισχύει καθώς άλλο το ποσοστό επιδότησης και άλλο η προνομιακή πρόσβαση).

Παρακαλούμε περιμένετε ...