Στην Α΄ ΔΟΥ Λάρισας η εξυπηρέτηση των πολιτών μετά την πυρκαγιά

Στην Α΄ ΔΟΥ Λάρισας η εξυπηρέτηση των πολιτών μετά την πυρκαγιά

Μεταστεγάζονται προσωρινά υπηρεσίες της Β΄ ΔΟΥ μετά την ολοσχερή καταστροφή των γραφείων της

Ανακοίνωση σχετικά με την λειτουργία των υπηρεσιών της Β΄ ΔΟΥ Λάρισας στα γραφεία όπου στεγάζεται η Α΄ ΔΟΥ, λόγω της ολοσχερούς καταστροφής του κτιρίου της πρώτης από την πρόσφατη πυρκαγιά, εξέδωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι αρμόδιες υπηρεσίες εργάζονται σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, ώστε την ερχόμενη Δευτέρα 12 Μαρτίου να έχουν αποκατασταθεί οι βασικές λειτουργίες της Β΄ ΔΟΥ Λάρισας και η υπηρεσία να λειτουργήσει υποδεχόμενη κοινό στον 2ο όροφο του κτιρίου που σήμερα στεγάζει την Α΄ ΔΟΥ Λάρισας επί της οδού Χατζημιχάλη 81, στην περιοχή της Φιλιππούπολης.

Επίσης, γίνεται γνωστό στους πολίτες, αλλά και στις επιχειρήσεις που υπάγονται στην αρμοδιότητα της Β΄ ΔΟΥ Λάρισας, ότι την εβδομάδα από σήμερα 5 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 9 Μαρτίου, δεν θα είναι εφικτή η παροχή των υπηρεσιών που αφορούν επιστροφές και συμψηφισμούς, παραλαβή των κάθε είδους δηλώσεων, αλλά και των αιτήσεων για την χορήγηση πιστοποιητικών.

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ενημερώνει επίσης τους φορολογούμενους, ότι για την εβδομάδα αυτή θα λειτουργήσει γραφείο Μητρώου της Β΄ ΔΟΥ Λάρισας στα γραφεία του Μητρώου της Α΄ ΔΟΥ Λάρισας, για εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις μεταβολών του μητρώου. Λοιπές υπηρεσίες, όπως η χορήγηση Αποδεικτικού Φορολογικής Ενημερότητας, η θέση και άρση ακινησίας οχημάτων, χορήγηση ΑΦΜ και κλειδαρίθμων, θα παρέχονται από τα αρμόδια τμήματα της Α΄ ΔΟΥ Λάρισας και για πολίτες και επιχειρήσεις αρμοδιότητας της Α΄ ΔΟΥ Λάρισας.

Τέλος, γίνεται γνωστό πως από σήμερα Δευτέρα θα λειτουργεί στο ισόγειο του κτιρίου της οδού Χατζημιχάλη στη Λάρισα, γραφείο πληροφοριών για θέματα αρμοδιότητας της Β΄ ΔΟΥ Λάρισας.