Διαψεύδει τα περί πώλησής της η Force India

Διαψεύδει τα περί πώλησής της η Force India

Παραμένει υπό τον έλεγχο του Ινδού μεγιστάνα Βιτζάι Μάλια η ομάδα της Formula 1

Κατηγορηματικά απορρίπτει η Force India τις φήμες που θέλουν τον Ινδό μεγιστάνα Βιτζάι Μάλια να συζητά για την πώληση της ομάδας της Formula 1, που παρά τα οικονομικά του προβλήματα τερμάτισε τέταρτη στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών τα τελευταία δύο χρόνια.

«Μετά τις πρόσφατες αναφορές στα ΜΜΕ περί μίας υποτιθέμενης πώλησης της ομάδας της Formula 1 Force India, οι μέτοχοι της εταιρείας θα ήθελαν να αποσαφηνίσουν ότι δεν υπάρχει καμία προσφορά από πιθανούς επενδυτές που να εξετάζεται», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ομάδας.

Ο Ινδός μεγιστάνας των οινοπνευματωδών που τα τελευταία χρόνια ζει στη Βρετανία, άλλοτε δισεκατομμυριούχος, προσπαθεί να αποφύγει την έκδοσή του στην Ινδία, την οποία έχει ζητήσει η ινδική κυβέρνηση προκειμένου να δικαστεί για αδικήματα σχετικά με την κατάρρευση της αεροπορικής του εταιρείας Kingfisher Airlines.

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, δημοσιεύματα ήθελαν την βρετανική εταιρεία ενεργειακών ποτών Rich Energy να ηγείται μίας κοινοπραξίας με στόχο την εξαγορά της Force India έναντι 226,3 εκατομμυρίων ευρώ.

Εν τω μεταξύ, η Force India αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα να παρουσιάσει το νέο της μονοθέσιο για τη φετινή χρονιά, η οποία ξεκινά στις 25 Μαρτίου με το γκραν πρι της Αυστραλίας. Οι πιλότοι της για φέτος θα είναι ο Μεξικανός Σέρχιο Πέρες και ο Γάλλος Εστεμπάν Οζόν.