Η Άρσεναλ μπαίνει στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων

Η Άρσεναλ μπαίνει στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων

Η λονδρέζικη ομάδα θα συνεργαστεί με την εταιρεία CashBet

Στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων μπαίνει η Άρσεναλ, που υπέγραψε συμφωνία για την προώθηση ενός νέου ψηφιακού νομίσματος που προωθεί μία αμερικανική κατασκευάστρια λογισμικού.

Η CashBet, με έδρα την Καλιφόρνια, ανακοίνωσε σήμερα ότι η Άρσεναλ δέχθηκε να γίνει ο «αποκλειστικός και επίσημος» εταίρος της εν όψει της αρχικής προσφοράς του νέου της κρυπτονομίσματος, CashBet Coin. Με τη συμφωνία αυτή, η Άρσεναλ γίνεται «η πρώτη μεγάλη ομάδα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο που συνεργάζεται επίσημα με ένα κρυπτονόμισμα», σύμφωνα με την CashBet.

Ο εμπορικός διευθυντής της Άρσεναλ, Βινάι Βενκατεσάμ, δήλωσε ότι ο λονδρέζικος σύλλογος «ανυπομονεί να συνεργαστεί με την CashBet στο λανσάρισμα του νέου της κρυπτονομίσματος».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, η CashBet πουλά λογισμικό το οποίο βοηθά εταιρείες παιγνίων να δέχονται στοιχήματα με τη χρήση κρυπτονομισμάτων.

Το CashBet Coin θα διαφημίζεται στο Emirates Stadium της Άρσεναλ, ενώ η CashBet θα μπορεί να χρησιμοποιεί το λογότυπο και το όνομα της Άρσεναλ για την προώθηση των κρυπτονομισμάτων της.