H Nike… έστειλε τον Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα!

H Nike… έστειλε τον Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα!

Μία διαφήμιση που εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα πυροδότησε μεταγραφικά σενάρια

Μία κατά τα φαινόμενα «γκάφα» της Nike πυροδότησε νέα σενάρια μεταγραφής του Φιλίπε Κουτίνιο από τη Λίβερπουλ στη Μπαρτσελόνα, ένα φλερτ που έχει ξεκινήσει ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι, με τους «Κόκκινους» να μην ενδίδουν όμως.

Την Κυριακή, λοιπόν, στην ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε μία διαφήμιση που έδειχνε μία φανέλα της καταλανικής ομάδας με το όνομα του Κουτίνιο. «Εκεί που συμβαίνει η μαγεία», έγραφε η διαφήμιση, με το μήνυμα: «Ο Φιλίπε Κουτίνιο είναι έτοιμος να λάμψει στο Καμπ Νου».

Η Nike είναι χορηγός του Κουτίνιο, ο οποίος φοράει τα παπούτσια της εταιρείας, όμως φυσικά ανήκει στο δυναμικό της Λίβερπουλ, και άρα η διαφήμιση αυτή, που «κατέβηκε» λίγο αργότερα, προκάλεσε πολλούς «ψιθύρους».

Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές αν η διαφήμιση προέκυψε από κάποιο λάθος της Nike ή αν είναι έργο κάποιου χάκερ.

Σημειώνεται ότι το καλοκαίρι, μετά την αποχώρηση του Νεϊμάρ, η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να φέρει στο Καμπ Νου τον Κουτίνιο, προσφέροντας πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ, όμως παρά την επιθυμία του Βραζιλιάνου επιθετικού να πάρει μεταγραφή, η Λίβερπουλ απέρριψε τις προτάσεις των «μπλαουγκράνα». Ωστόσο, το επεισόδιο με τη φανέλα του Κουτίνιο πυροδότησε εκ νέου τα σενάρια μεταγραφής του 25χρονου άσου.