Μην ξεχάσετε να ανοίξετε το aade.gr σήμερα – Έγιναν όλες οι κληρώσεις της λοταρίας αποδείξεων

Μην ξεχάσετε να ανοίξετε το aade.gr σήμερα – Έγιναν όλες οι κληρώσεις της λοταρίας αποδείξεων

Πώς μπορείτε να δείτε άμεσα αν είστε ένας από τους 10.000 τυχερούς - Πότε θα πάρουν τα λεφτά όσοι κληρωθούν

Χριστουγεννιάτικο τζακ ποτ σήμερα όχι για λίγους αλλά για 10.000 φορολογούμενους. Σήμερα η λοταρία αποδείξεων θα κληρώσει 10 φορές αναδεικνύοντας 10.000 τυχερούς αλλά και συνεπείς του… πλαστικού χρήματος.

Πλέον, στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, aade.gr, έχει ενημερωθεί με τα αποτελέσματα για όλες τις κληρώσεις που έγιναν σήμερα, στη μεγάλη λοταρία αποδείξεων. Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ στην ενότητα «Δημόσιες Κληρώσεις», εάν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.

Σε κάθε κλήρωση, 1.000 ευρώ κληρώθηκαν για 1.000 φορολογούμενους.

Στην κληρωτίδα μπήκαν οι λαχνοί που έχουν ήδη οι φορολογούμενοι και αντιστοιχούν στις δαπάνες που πραγματοποίησαν με πιστωτικές κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικών συναλλαγών από τον Ιανουάριο έως και τον Σεπτέμβριο του 2017 καθώς και τον μήνα Νοέμβριο, δηλαδή για 10 μήνες.

Οι αριθμοί των λαχνών έχουν ήδη αναρτηθεί στο TAXIS από την Παρασκευή και ο κάθε φορολογούμενος μπορεί να ενημερωθεί για το πόσους και ποιους έχει στην κατοχή του με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής του σ’ αυτό.

Επίσης το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την ΑΑΔΕ θα αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό των τυχερών στο TAXIS. Η καταβολή των ποσών στους τυχερούς πρόκειται να γίνει στις 29 Δεκεμβρίου.

Η επόμενη κλήρωση που θα αφορά τις δαπάνες του Δεκεμβρίου θα γίνει στο τέλος Ιανουαρίου.