Ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι e-πλειστηριασμοί – Πεδίο μάχης το Ειρηνοδικείο Αθηνών

Ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι e-πλειστηριασμοί – Πεδίο μάχης το Ειρηνοδικείο Αθηνών

Εκπλειστηριάστηκε μονοκατοικία στην Κηφισιά, καθώς και πέντε αποθήκες - Χημικά και άγρια επεισόδια

Στο Ειρηνοδικείο Αθηνών διεξήχθησαν σήμερα το απόγευμα 12 από τους 29 προγραμματισμένους πλειστηριασμούς ακινήτων. Ακόμη, ολοκληρώθηκαν δύο ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των πλειστηριασμών ακινήτων που έγιναν σήμερα στους 14.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, από τους 29 προγραμματισμένους πλειστηριασμούς έγιναν 20 και εξ αυτών ολοκληρώθηκαν για 12 ακίνητα, ενώ για 8 αν και ξεκίνησαν δεν μπόρεσαν να ολοκληρωθούν. Ακόμη, οι υπόλοιποι 9 δεν ξεκίνησαν καν.

Τέλος, σήμερα ολοκληρώθηκαν δυο ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Αναλυτικότερα, ο ένας αφορούσε μονοκατοικία στην Κηφισιά που εκπλειστηριάστηκε για οφειλή 1.430.000 ευρώ και ο δεύτερος αφορούσε 5 αποθήκες και οι οποίες εκπλειστηριάστηκαν για οφειλή 500.000 ευρώ.

Χημικά και άγρια επεισόδια

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, όταν τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ συγκρούστηκαν με διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για τους πλειστηριασμούς, ενώ προχώρησαν σε χρήση χημικών προκειμένου να απωθήσουν τους διαδηλωτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από στελέχη της ΛΑΕ, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μεταφέρθηκε τραυματισμένος ο πρώην δήμαρχος Καισαριανής και στέλεχος του κόμματος Θάνασης Μπαρτζώκας.

Εξάλλου, από νωρίς σήμερα είχαν συγκεντρωθεί στο Ειρηνοδικείο μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω», μέλη της Λαϊκής Ενότητας, μέλη του ΠΑΜΕ και άλλων συλλογικοτήτων, που καταγγέλλουν τη διαδικασία των πλειστηριασμών.

1
σχόλιο
  1. avatar newyorker

    KAPIOS NA DIAMINISI STOUS KOUMOUNOANARHIKOUS OTI TIPOTA SE AUTI TI ZOI DEN INE DOREAN.
    BRAVO POU EPITELOUS ESTONIA KE ME MEGALI KATHISTERISI GINETE TO AUTONOITO.
    OLOI OSOI DEN PLIRONOUN AMESA KATASHESI.

Παρακαλούμε περιμένετε ...