Στο Barrio στο Γκάζι απολαμβάνεις ποιοτική κουζίνα και μοναδικά cocktails

Στο Barrio στο Γκάζι απολαμβάνεις ποιοτική κουζίνα και μοναδικά cocktails

Ένα μαγαζί-σημείο αναφοράς στην περιοχή

Το Barrio Restaurant Bar, που στεγάζεται στο υπέροχο γωνιακό κτήριο των οδών Τριπτολέμου 10 και Ευμολπιδών 24 στο Γκάζι, έχει αυτό ακριβώς που ζητάς ένα φθινοπωρινό βράδυ για να σου αλλάξει η διάθεση. Όμορφη ατμόσφαιρα, ξεχωριστές γεύσεις και ασυναγώνιστα cocktails.

Το μαγαζί απλώνεται σε τρία επίπεδα, ξεχωριστά και διαφορετικά μεταξύ τους. Το στυλ του βιομηχανικό, με ζεστό ξύλο απαλές χρωματικές πινελιές και ατμοσφαιρικό φωτισμό. Design ποιοτικά έπιπλα και αντικείμενα και στους τοίχους μεγάλες αφίσες με εικόνες από διάφορες όμορφες γειτονιές του κόσμου, αλλά και κλασικές φιγούρες καλλιτεχνών. Το Roof Garden του Barrio είναι ένας υπέροχος χώρος που κλείνει το χειμώνα με τζάμι. Με το δικό του μπαρ και μια υπέροχη θέα του φωτισμένου Γκαζιού, αποτελεί την καρδιά του εστιατορίου.

Η κουζίνα είναι μεσογειακή και τα πιάτα φτιαγμένα από αγνές πρώτες ύλες από μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα. Στο μενού βρίσκεις ιδιαίτερες προτάσεις όπως κριθαρότο με μάραθο και μαριναρισμένες γαρίδες, κινόα με homemade μαριναρισμένο σολομό, ντομάτα, σχινόπρασο και άρωμα lime, λαχταριστά linguini με μοσχαράκι ραγού και ξινομυζήθρα Κρήτης, αλλά και εξαιρετικά ασιατικά ψωμάκια Bao Buns με σπετσοφάι από λουκάνικο μαύρου χοίρου και τηγανητό κρεμμύδι.

Ειδική μνεία αξίζει στα μοναδικά cocktails με την υπογραφή του βραβευμένου bartender Βασίλη Κυρίτση. Ιδανικά για να συνδυάζονται με τα πιάτα του μενού, αλλά και για να απολαμβάνονται πριν ή μετά το φαγητό. Συνδυάζουν μικρές ιστορίες, παίζοντας με τον ουρανίσκο και τις αισθήσεις. Ιδιαίτερα μελετημένη είναι και η λίστα των κρασιών από τον ελληνικό αμπελώνα, αλλά και η λίστα των ποτών.

Tip: Το εστιατόριο παρέχει δωρεάν σε κάθε κράτηση θέση parking.

Πληροφορίες
Ωράριο λειτουργίας: Παρασκευή- Σάββατο: 19.00-02.00
Τριπτολέμου 10 και Ευμολπιδών 24, Γκάζι
Τηλ. 210 3477379
http://barrioallday.gr
Fb page: Barrio Restaurant Bar