Πέθανε η 18χρονη που είχε μαχαιρώσει και επιχειρήσει να κάψει ο πατέρας της

Πέθανε η 18χρονη που είχε μαχαιρώσει και επιχειρήσει να κάψει ο πατέρας της

Ο πατέρας της δείχνει σημάδια βελτίωσης

Ήταν μια άνιση μάχη αυτή που έδινε τα τελευταία 24ωρα η 18χρονη από την Πετρούπολη η οποία νοσηλευόταν στο Θριάσιο Νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, μετά τον βαρύτατο τραυματισμό της από τα χέρια -όπως αποδείχθηκε-του πατέρα της. Η άτυχη κοπέλα, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, έφυγε από τη ζωή ενώ ο 55χρονος πατέρας της που νοσηλεύεται στο ΚΑΤ, δείχνει σημάδια βελτίωσης.

Την προηγούμενη Τετάρτη, πυροσβέστες κλήθηκαν στο διαμέρισμά τους έπειτα από κλήση για πυρκαγιά. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν πατέρα και κόρη  χωρίς τις αισθήσεις τους και με ελαφρά εγκαύματα, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα 2ου ορόφου, στην οδό Κύπρου, στην Πετρούπολη.

Ο πατέρας και η κόρη του έχασαν τις αισθήσεις τους από τις αναθυμιάσεις. Όπως προέκυψε ωστόσο, η 18χρονη έφερε ελαφρά τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό και το χέρι της. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο 55χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Όπως αποδείχθηκε από το πόρισμα του ιατροδικαστή, πριν βάλει φωτιά στο σαλόνι του διαμερίσματος είχε επιχειρήσει να στραγγαλίσει την κόρη του.