Ποιες τραπεζικές συναλλαγές δεν θα μπορούν να πραγματοποιηθούν από 29 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου

Ποιες τραπεζικές συναλλαγές δεν θα μπορούν να πραγματοποιηθούν από 29 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου

Λόγω της εορτής του Πάσχα των Καθολικών - Πότε θα μπουν οι μισθοί

Την προσοχή των πελατών τους ζητούν οι τράπεζες για τις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου, καθώς αναμένεται να μην μπορούν να πραγματοποιήσουν τραπεζικές συναλλαγές για τέσσερις ημέρες.

Σημειώνεται ότι, ειδικά όσοι έχουν χρέη, δόσεις ή καταβάλλουν μισθοδοσία, θα πρέπει να δράσουν γρήγορα και βάσει προγράμματος. Μάλιστα, οι τράπεζες έχουν αποστείλει ειδοποίηση προς τους πελάτες τους, ενημερώνοντας ότι «λόγω της εορτής του Πάσχα των Καθολικών, οι πληρωμές οφειλών και τα εμβάσματα που θα καταχωρούνται την Παρασκευή 29 Μαρτίου και τη Δευτέρα 1 Απριλίου, θα εκτελεστούν την Τρίτη 2 Απριλίου που θεωρείται ως η επόμενη εργάσιμη». Οι μεταφορές εντός της ίδιας τράπεζας θα εκτελεστούν κανονικά, αλλά με ημερομηνία αξίας την Τρίτη 2 Απριλίου.

Οι μισθοδοσίες

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε ότι αφορά την εκτέλεση των μισθοδοσιών, θα πρέπει να καταχωρηθεί στο αρχείο μισθοδοσίας ως ημερομηνία εκτέλεσης η Τρίτη 2 Απριλίου. Τέλος, το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή 29 Μαρτίου και τη Δευτέρα 1 Απρίλιου.