Το Σάββατο η «Ημέρα Καριέρας» στο Ηράκλειο με πάνω από 30 επιχειρήσεις και περισσότερες από 1.700 θέσεις εργασίας

Το Σάββατο η «Ημέρα Καριέρας» στο Ηράκλειο με πάνω από 30 επιχειρήσεις και περισσότερες από 1.700 θέσεις εργασίας

Την εκδήλωση διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης

Το Σάββατο, 9 Μαρτίου 2024, η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την 26η «Ημέρα Καριέρας» στο Ηράκλειο (Rotonda Private Hall, οδός Σοφοκλή Βενιζέλου Μίνωος & Πελασγών, 71303, Ηράκλειο, Κρήτη) από τις 10:00 έως τις 18:00, στην οποία θα συμμετέχουν πάνω από 30 επιχειρήσεις, με περισσότερες από 1.700 θέσεις εργασίας.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν και η δήλωση συμμετοχής βρίσκεται στη διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-irakleio-2024.

Όσοι αναζητούν εργασία θα έχουν τη δυνατότητα:

- να συνομιλήσουν απευθείας, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού, με στελέχη επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό,

- να ενημερωθούν για το εύρος των διαθέσιμων θέσεων εργασίας και τις ειδικότητες που έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση από τις επιχειρήσεις και

- να συναντηθούν με εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους και στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) και να ενημερωθούν για τις δράσεις και τις υπηρεσίες της ΔΥΠΑ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι κλάδοι οικονομικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων, που συμμετέχουν, είναι ενδεικτικά: εισαγωγές, αλουμινοκατασκευές, τηλεπικοινωνίες, παροχή υπηρεσιών (ιατρικών, management and consulting), υπεραγορές, χονδρικό και λιανικό εμπόριο, προσχολική φροντίδα και εκπαίδευση, logistics και τουρισμός-φιλοξενία (ξενοδοχεία, εστίαση, catering).

Οι ειδικότητες, τις οποίες αναζητούν, είναι ενδεικτικά: στελέχη πληροφορικής, υπάλληλοι γραφείου, λογιστές και βοηθοί λογιστών, σύμβουλοι πωλήσεων και τεχνικής εξυπηρέτησης πελατών, νηπιαγωγοί, βρεφοκόμοι, οδηγοί, αποθηκάριοι, προσωπικό καθαριότητας, νοσηλευτές, καθώς και ειδικότητες σε όλο το φάσμα του τουρισμού.

Οι επιχειρήσεις και οι θέσεις εργασίας, που αναζητούν, βρίσκονται αναρτημένες στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/hrakleio-9-martioy-2024-eidikotites-kai-epikheiriseis.

Όλες οι πληροφορίες για τις δράσεις της ΔΥΠΑ παρέχονται στον ιστότοπο: www.dypa.gov.gr.