Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα για τα τελευταία ψώνια της χρονιάς

Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα για τα τελευταία ψώνια της χρονιάς

Το ωράριο λειτουργίας έχει οριστεί από τις 11:00 έως τις 18:00 για τα μικρά εμπορικά και από τις 11:00 έως τις 20:00 για πολυκαταστήματα και εμπορικά κέντρα

Ανοιχτά θα είναι και σήμερα τα εμπορικά καταστήματα για τα τελευταία ψώνια για το εορταστικό τραπέζι της Πρωτοχρονιάς, αλλά και τα τελευταία δώρα.

Υπενθυμίζεται, ότι η λειτουργία των καταστημάτων είναι προαιρετική. Όλα τα καταστήματα και εμπορικά κέντρα θα ανοίξουν στις 11:00 το πρωί και τα μεν μικρά καταστήματα θα κλείσουν στις 6:00 το απόγευμα και τα πολυκαταστήματα και εμπορικά κέντρα στις 8:00 το βράδυ. Σημειώνεται, ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά την Πρωτοχρονιά, αλλά και την Τρίτη 2 Ιανουαρίου, προκειμένου να κάνουν απογραφή.

Παράγοντες του εμπορικού κόσμου προσδοκούν, ότι ο τζίρος του Δεκεμβρίου 2023 θα ξεπεράσει τα περσινά 3,83 δισ. και θα κινηθεί πάνω από τα 4 δισ. ευρώ. Στο μεταξύ, αμέσως μετά τις γιορτές, δηλαδή από τις 8 Ιανουαρίου 2024, ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις, που θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.