Ξεκινά σήμερα η καταβολή των συντάξεων Νοεμβρίου

Ξεκινά σήμερα η καταβολή των συντάξεων Νοεμβρίου

Ποιοι πάνε Ταμείο

Ξεκινά σήμερα Πέμπτη και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα η καταβολή των συντάξεων Νοεμβρίου. Υπενθυμίζεται πως άλλαξε ο τρόπος πληρωμής των συντάξεων, κάτι που προκάλεσε αλλαλούμ στους συνταξιούχους.

Ειδικότερα, σήμερα Πέμπτη προηγείται η καταβολή των κύριων και των επικουρικών συντάξεων του Νοεμβρίου στους μη μισθωτούς των Ταμείων τέως ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, Μηχανικών και Υγειονομικών. Ακολούθως τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου θα καταβληθούν οι συντάξεις των μισθωτών και οι συντάξεις του Δημοσίου.

Αναλυτικά:

  • Tην Πέμπτη 26η/10/2023 (τέταρτη τελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα) θα καταβληθούν οι συντάξεις των τέως Ταμείων Μη Μισθωτών [ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ] και οι συντάξεις ΕΦΚΑ για όσους είναι συνταξιούχοι (Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί) από 1.1.2017 και έπειτα (ν.4387/2016). Οι συνταξιούχοι αυτών των ταμείων θα δουν από σήμερα το απόγευμα (μετά τις 19:00), τα χρήματα στους λογαριασμούς τους. 
  • Την Δευτέρα 30η/10/2023 (προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα) θα καταβληθούν οι συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών και οι συντάξεις του ΔΗΜΟΣΙΟΥ. Οι συνταξιούχοι αυτών των ταμείων θα δουν από την Παρασκευή ο απόγευμα (μετά τις 19:00), τα χρήματα στους λογαριασμούς τους.