Ο σταθμός υγροποιημένου φυσικού αερίου Αλεξανδρούπολης στην έκθεση Alexpo 2023

Ο σταθμός υγροποιημένου φυσικού αερίου Αλεξανδρούπολης στην έκθεση Alexpo 2023

Ελμίνα Κοπελούζου: Στην Gastrade, με την Αλεξανδρούπολη και τους ανθρώπους της αισθανόμαστε ότι έχουμε κοινή πορεία και κοινό μέλλον

Ο πλωτός σταθμός υγροποιημένου φυσικού αερίου στηνΑλεξανδρούπολη που αναπτύσσει η εταιρεία Gastrade παρουσιάζεται στην 19η Διεθνή Έκθεση Alexpo 2023, που είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση της πόλης.

«Στο περίπτερο της Gastrade – όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας – οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το εμβληματικό έργο που συμβάλλει δραστικά στην εξέλιξη και ανάπτυξη της πόλης τοποθετώντας την στο επίκεντρο των ευρωπαϊκών ενεργειακών εξελίξεων και δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για όσους ζουν και εργάζονται σε αυτήν».

Σε δηλώσεις της η ιδρύτρια, μέτοχος και πρόεδρος της Gastrade, Ελμίνα Κοπελούζου, επεσήμανε: «Η Αlexpo αποτυπώνει το δυναμισμό της Αλεξανδρούπολης, η οποία εξελίσσεται σε ένα σημαντικό κόμβο ανάπτυξης, ασφάλειας και σταθερότητας για την Ελλάδα και όλη τη νοτιοανατολική Ευρώπη. Στην Gastrade, με την Αλεξανδρούπολη και τους ανθρώπους της αισθανόμαστε ότι έχουμε κοινή πορεία και κοινό μέλλον. Γι’ αυτό και θα κάνουμε όσα περισσότερα μπορούμε για να βελτιώσουμε τη ζωή στην πόλη και τις προοπτικές των ανθρώπων της και ιδίως των νέων».

Αντίστοιχα, στον χαιρετισμό που απηύθυνε στα εγκαίνια της Έκθεσης ο διευθύνων σύμβουλος της Gastrade Κωστής Σιφναίος τόνισε μεταξύ άλλων: «Η Gastrade δεν θα μπορούσε να λείπει από την έκθεση Alexpo. Έναν θεσμό που αναβαθμίζει την Αλεξανδρούπολη και υπογραμμίζει τη μεγάλη εθνική σημασία της. Η σχέση της εταιρείας μας με την πόλη είναι ήδη πολύ δυνατή. Είμαστε όλοι υπερήφανοι υποστηρικτές της και θέλουμε να αποτελούμε αναπόσπαστο μέρος της ζωής της. Να στηρίζουμε τις ανάγκες και τα όνειρα των ανθρώπων της και ιδίως των νέων. Θα το δείξουμε με πράξεις, δίνοντας ενέργεια στο κοινό μας μέλλον και στους κοινούς μας στόχους».

H Gastrade είναι χρυσός χορηγός της Alexpo 2023.

Πηγή φωτογραφίας: evros24.gr