Θανατηφόρο τροχαίο στο Καλλιμάρμαρο: «Ήταν θέλημα Θεού να γίνει» λέει η μητέρα του 30χρονου εκλιπόντα ειδικού φρουρού

Θανατηφόρο τροχαίο στο Καλλιμάρμαρο: «Ήταν θέλημα Θεού να γίνει» λέει η μητέρα του 30χρονου εκλιπόντα ειδικού φρουρού

«Συγχωρεμένοι να είναι όλοι, ό,τι και να έγινε» - Πώς συνέβη το δυστύχημα με τη μηχανή του αστυνομικού

Έχει βαθιά πίστη στον Θεό η μητέρα του 30χρονου ειδικού φρουρού, που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Καλλιμάρμαρο, όταν επιστρέφοντας από τη δουλειά, συγκρούστηκε η μηχανή του με λεωφορείο. Η ίδια συγκλονίζει με τα λόγια της, λέγοντας ότι «Ήταν θέλημα Θεού να γίνει».

«Το πρωί μας πήραν εμάς στις 7:30. Γύριζε από τη δουλειά του από τη νυχτερινή βάρδια. Δεν ξέρω καθόλου ποιος παραβίασε. Συγχωρεμένοι να είναι όλοι, ό,τι και να έγινε, ήταν θέλημα Θεού να γίνει», είπε η μητέρα του νεκρού αστυνομικού στην εκπομπή «Live News» του Mega.

Επίσης, ο Βασίλης Ντούμας, πρόεδρος πανελλήνιας ομοσπονδίας αστυνομικών-ειδικών φρουρών δήλωσε ότι «δυστυχώς η σημερινή μέρα δεν είχε λίγους μήνες που ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα». «Βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, την οικογένεια της αστυνομίας, τους φίλους και τους συγγενείς. Συλλυπητήρια», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News» για το τροχαίο δυστύχημα που έγινε τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (11/5), η μηχανή του κινούταν στη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου με κατεύθυνση προς Συγγρού και φέρεται να παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη. Τότε, έπεσε πάνω στο λεωφορείο της γραμμής 209 που ερχόταν από τη Βασιλίσσης Όλγας στις γραμμές του Τραμ.

Ο οδηγός του λεωφορείου κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο για τον αιμόφυρτο 30χρονο και στη συνέχεια συνελήφθη, ενώ ο ειδικός φρουρός κατέληξε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός που μεταφέρθηκε.