Συντάξεις Φεβρουαρίου: Αρχίζουν οι πληρωμές – Οι ημερομηνίες ανά ταμείο

Συντάξεις Φεβρουαρίου: Αρχίζουν οι πληρωμές – Οι ημερομηνίες ανά ταμείο

Οι συνταξιούχοι θα δουν για πρώτη φορά τις αυξήσεις που έχουν ενσωματωθεί από την αρχή του χρόνου

Ημέρα πληρωμής για τους συνταξιούχους σήμερα, Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, αρχίζει η καταβολή χρημάτων για τις συντάξεις Φεβρουαρίου.

Απόψε θα μπουν χρήματα στους λογαριασμούς των συνταξιούχων από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ, καθώς είναι οι πρώτοι στη σειρά πληρωμής.

Αναλυτικά το πλάνο του ΕΦΚΑ:

  • Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου θα καταβληθούν  560,5 εκατ. ευρώ για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις Φεβρουαρίου σε 941.400  συνταξιούχους από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ
  • Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου θα καταβληθούν 802,4 εκατ. ευρώ σε 1.520.000  συνταξιούχους του Δημοσίου, του τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, των τραπεζών και του  ΟΤΕ των οποίων το ΑΜΚΑ λήγει σε 1, 3, 5, 7 και 9.

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου με την καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων Φεβρουαρίου στους συνταξιούχους του Δημοσίου, του τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, των τραπεζών και του  ΟΤΕ των οποίων το ΑΜΚΑ λήγει σε 0, 2, 4, 6 και 8.
Την περίοδο 23-27 Ιανουαρίου θα καταβληθούν 28,5 εκατ. ευρώ σε 1.000 δικαιούχους σε συνέχεια έκδοσης αποφάσεων για εφάπαξ.

Σημειώνεται πως οι συνταξιούχοι θα «δουν» για πρώτη φορά τις αυξήσεις που έχουν ενσωματωθεί από την αρχή του χρόνου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...