Black Friday 2022: Οι τέσσερις λόγοι που φέτος διαφέρει από τις προηγούμενες

Black Friday 2022: Οι τέσσερις λόγοι που φέτος διαφέρει από τις προηγούμενες

Έτσι θα προετοιμαστείτε καλύτερα πριν τις αγορές σας

Με διαφορετικά δεδομένα θα διεξαχθεί η φετινή Black Friday που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Νοεμβρίου, με τις μεγάλες αλυσίδες να «μετρούν ήδη αντίστροφα».

Το πρώτο και πλέον σημαντικό στοιχείο που διαφοροποιεί τη φετινή περίοδο της «Μαύρης Παρασκευής» είναι το γεγονός ότι διεξάγεται εν μέσω του κύματος γενικότερης ακρίβειας.

Η περίοδος της Black Friday λοιπόν εκτιμάται πως μπορεί να αποτελέσει κίνητρο για τις αγορές εκείνες που έχουν αναβληθεί από τους καταναλωτές το προηγούμενο διάστημα.

Επιπλέον φέτος για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια δεν διεξάγονται οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του Νοεμβρίου.

Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο που διαφοροποιεί τα δεδομένα φέτος είναι πως μετά την περίοδο της πανδημίας οι καταναλωτές είναι πλέον περισσότερο εξοικειωμένοι με τις ηλεκτρονικές αγορές.

Τέλος, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, αμέσως δηλαδή μετά τη Black Friday και μία ημέρα πριν τη Cyber Monday, τα εμπορικά καταστήματα της χώρας θα είναι προαιρετικά ανοιχτά.

Κι επειδή η Black Friday προκαλεί μεγάλο ενθουσιασμό στους καταναλωτές, υπάρχουν ορισμένα tips που καλό είναι να ακολουθήσουν…

Όρισε το budget

Είτε αγοράζεις κάτι για τον εαυτό σου είτε παίρνεις δώρα για φίλους και συγγενείς, είναι σοφό να ορίσεις ένα budget για να μην καταλήξεις με άδειες τσέπες.

Αποφάσισε τι θέλεις να αγοράσεις και τσέκαρε από τώρα τις τιμές

Προσπάθησε να καταλήξεις στους στόχους σου και να φτιάξεις μια λίστα. Αυτή θεωρείται η καλύτερη προσέγγιση γιατί μπορείς να ελέγξεις τις τιμές, να φτιάξεις το budget σου και να ακολουθήσεις κατά γράμμα τους στόχους σου.

Δες όσες περισσότερες διαφημίσεις για τη Black Friday μπορείς

Μέρος της έρευνας πριν τις αγορές είναι να παρακολουθήσεις όσες περισσότερες διαφημίσεις για τη Black Friday γίνεται. Έτσι θα έχεις μια εικόνα για τις προσφορές που έρχονται, αλλά θα μπορείς να ορίσεις και προϋπολογισμό και να κάνεις πιο αποτελεσματικά τα ψώνια σου.