Fuel Pass 2: Ανοίγει μέσα στην εβδομάδα η πλατφόρμα για την επιδότηση καυσίμων

Fuel Pass 2: Ανοίγει μέσα στην εβδομάδα η πλατφόρμα για την επιδότηση καυσίμων

Ποια ποσά προβλέπεται να πάρουν οι πολίτες σε ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα - Τι συμβαίνει με την τιμή της βενζίνης

Πως και πως περιμένουν οι πολίτες τη νέα επιδότηση καυσίμων από την κυβέρνηση, καθώς η τιμή της βενζίνης παραμένει υψηλή, παρότι έχει μειωθεί το τελευταίο διάστημα. Τα καλά μαντάτα είναι ότι εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για το Fuel Pass 2. Τα ποσά είναι προσαυξημένα κατά 15 ευρώ για όσους προτιμήσουν την χρήση ψηφιακής κάρτας σε σχέση με την πίστωση στο λογαριασμό.

Μεγαλύτερη ανακούφιση αναμένεται να προσφέρει και το δεύτερο πακέτο επιδότηση των καυσίμων, το Fuel Pass 2 η πλατφόρμα για το οποίο αναμένεται να ανοίξει στο τέλος της εβδομάδας.

Το νέο πακέτο επιδότησης προβλέπει επιδότηση από 65 ως 80 ευρώ για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων στην ηπειρωτική Ελλάδα και από 85 ως 100 ευρώ για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που μένουν στα νησιά, μετέδωσε η ΕΡΤ. Από 45 ως 60 ευρώ θα λάβουν οι μοτοσικλετιστές στην ηπειρωτική χώρα και από 55 ως 70 ευρώ αυτοί στα νησιά.

Παραμένει ψηλά η τιμή της βενζίνης

Την ίδια ώρα πάντως οι τιμές των καυσίμων έχουν μειωθεί σε σχέση με το ράλι τιμών του περασμένου μήνα με ορισμένα πρατήρια της Θεσσαλονίκης να πωλούν την αμόλυβδη κάτω από δύο ευρώ.

Παρότι η τιμή παραμένει υψηλή, είναι μειωμένη σε σχέση το ράλι τιμών του προηγούμενου μήνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η μέση τιμής της αμόλυβδης στην πόλη είναι λίγο πάνω από τα 2,1 ευρώ όταν πριν από ενάμισι μήνα είχε φτάσει τα 2,4 ευρώ.