Με κορυφαίους εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου δείπνησε στην Αθήνα ο επικεφαλής της JP Morgan, Τζέιμι Ντάιμον

Με κορυφαίους εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου δείπνησε στην Αθήνα ο επικεφαλής της JP Morgan, Τζέιμι Ντάιμον

Με θέα τον Παρθενώνα συζητήθηκαν οι επενδυτικές προοπτικές και το μέλλον της ελληνικής οικονομίας

Με κορυφαίους εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας μας δείπνησε χθες το βράδυ στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της JP Morgan Chase, Τζέιμι Ντάιμον ο οποίος νωρίτερα είχε συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Παρόντες στο χθεσινοβραδινό δείπνο με τον κ. Ντάιμον ήταν μεταξύ άλλων ο CEO του Ομίλου Κοπελούζου, Χρήστος Κοπελούζος, η Μαριάννα Λάτση, ο Θανάσης Μαρτίνος, η Μαρία Αγγελικούση, ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο Ευτύχης Βασιλάκης, ο Γιώργος Περιστέρης της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) καθώς επίσης και του ομίλου ΤΙΤΑΝ Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Χρήστος Μεγάλου, ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank Φωκίων Καραβίας και ο διευθύνων σύμβουλος της Βιοχάλκο Γιάννης Στασινόπουλος.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου συζητήθηκαν με θέα τον φωταγωγημένο Παρθενώνα, οι επενδυτικές προοπτικές αλλά και γενικότερα το μέλλον της ελληνικής οικονομίας. Ο Αμερικανός τραπεζίτης, που δηλώνει υπερήφανος για την ελληνική καταγωγή του, προανήγγειλε εμμέσως πλην σαφώς ότι υπάρχουν σχέδια επέκτασης των δραστηριοτήτων μιας σειράς μεγάλων ομίλων της αντίπερα όχθης του Ατλαντικού προς τη χώρα μας και βεβαίως αναφέρθηκε με θετικά λόγια στην εξαγορά από την JP Morgan του 49% της εγχώριας ψηφιακής τράπεζας Viva που ανακοινώθηκε προ ημερών.