Hellenic Innovation Forum & Awards 2021: Δύο βραβεία για τη Software Competitiveness International

Hellenic Innovation Forum & Awards 2021: Δύο βραβεία για τη Software Competitiveness International

H εταιρεία Software Competitiveness International διακρίθηκε με δύο βραβεία για επιχειρήσεις έως 100 άτομα

Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Hellenic Innovation Forum & Awards 2021 που διοργανώνεται από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

Στόχος των φετινών Hellenic Innovation Awards που διεξάγονται στα πλαίσια του 4th Hellenic Innovation Forum ήταν να αναδείξουν τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις που βοηθούν ώστε η καινοτομία να αποτελέσει βασικό πυλώνα του νέου παραγωγικού μοντέλου της χώρας.

H εταιρεία Software Competitiveness International διακρίθηκε με δύο βραβεία για επιχειρήσεις έως 100 άτομα στις κατηγορίες «HR & Employees Development» Gold και «Top HI Award for Innovative Company» Silver.

Μια διάκριση που αντανακλά το όραμα της Software Competitiveness International σε σχέση με την καινοτομία και το ανθρώπινο δυναμικό, που αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της εταιρείας, και θέτει ακόμα υψηλότερα τον πήχη των προσδοκιών μας για το μέλλον.

Η Software Competitiveness International είναι μια Ελληνική εταιρεία Πληροφορικής που προσφέρει υπηρεσίες Αρχιτεκτονικής, Σχεδίασης και Ανάπτυξης Λογισμικού, με κεντροευρωπαϊκή κουλτούρα και διεθνές πελατολόγιο.

Ξεκίνησε τη δράση της στην παγκόσμια αγορά το 2010, και από τότε έχει κερδίσει πλήθος διακρίσεων και έχει καταφέρει να αναδειχτεί σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες της χώρας μας στο κλάδο της.

Σύμφωνα με την Γενική Διευθύντρια της εταιρείας Δρ. Ζωή Αικατερινίδη:

«Πιστεύω μας είναι ότι οι Έλληνες συνδυάζουν αναλυτική και συνδυαστική σκέψη, ευελιξία και καινοτομία, ώστε να πρωτοπορούν στην Ανάπτυξη Λογισμικού. Έτσι μπορούμε να συμβάλουμε στην Διεθνή αλυσίδα Καινοτομίας, από την χώρα μας, δημιουργώντας αξιόλογες θέσεις εργασίας και επιτυγχάνοντας το brain gain των ατόμων μας που είναι σήμερα στο εξωτερικό. Η καινοτομία αποτελεί πυρήνα των δραστηριοτήτων μας, που προσανατολίζονται καθαρά στην διεθνή αγορά, αναπτύσσοντας συνεχώς την εξαγωγική μας δραστηριότητα.

Μέσα από μια ξεκάθαρα ανθρωποκεντρική στρατηγική, ένα εργασιακό περιβάλλον που προσφέρει οικονομική ασφάλεια και τεχνογνωσία, και μια σειρά διαδικασιών δημιουργούμε συνθήκες εξέλιξης των εργαζομένων μας. Αυτό αναγνωρίζεται, επιβραβεύεται και οδηγεί σε επαγγελματική ανέλιξη. Η επιτυχία μιας εταιρείας, εξαρτάται κατά μεγάλο ποσοστό από την κατανόηση και επιδίωξη επίτευξης κοινού στόχου, κοινών και κοινά αποδεκτών αξιών και ενστερνισμό τόσο των στόχων όσο και των αξιών.

Στην εταιρεία μας, νιώθουμε ότι διαμορφώνουμε τον κόσμο του αύριο μέσα από την καινοτομία. Μετά από σχεδόν 12 χρόνια ζωής και πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό μας, οι εργαζόμενοι μας νιώθουν περήφανοι που είναι μέλη μιας δυναμικής εργασιακής ομάδας με χαρακτηριστικά οικογένειας.»

H εκδήλωση Hellenic Innovation Forum & Awards 2021 πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα των Υπουργείων Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, καθώς και ερευνητικών και επαγγελματικών φορέων, μεταξύ των οποίων και το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ).