Ρούμπεν Σεμέδο: Απομονωμένος σε κελί της ΓΑΔΑ – Η τοποθέτηση του Ολυμπιακού

Ρούμπεν Σεμέδο: Απομονωμένος σε κελί της ΓΑΔΑ –  Η τοποθέτηση του Ολυμπιακού

Βρίσκεται στη γυναικεία πλευρά των κρατητηρίων - Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση της 17χρονης

«Φως» στην υπόθεση καταγγελίας για ομαδικό βιασμό από τον Ρούμπεν Σεμέδο και ένα Νιγηριανό καλλιτεχνικό μάνατζερ αναμένεται να ρίξει και η ιατροδικαστική εξέταση στην 17χρονη. Στον παίκτη του Ολυμπιακού ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Σύμφωνα με το Mega ο Ρούμπεν Σεμέδο, μετά την προσαγωγή στον εισαγγελέα βρίσκεται απομονωμένος σε κελί στην γυναικεία πλευρά των κρατητηρίων της ΓΑΔΑ, ενώ κύκλοι του Ολυμπιακού ανέφεραν πως ο σύλλογος είναι αμείλικτος σε θέματα ηθικής. Παράλληλα, συνελήφθη και ο συγκατηγρούμενός του.

«Ο Σεμέδο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, μαζί με την 17χρονη και την ενήλικη γυναίκα η οποία ήταν στην παρέα, είχαν βρεθεί σε μια καφετέρια στην περιοχή της Γλυφάδας. Αφού έμειναν εκεί για αρκετές ώρες, φαίνεται ότι αποφάσισαν να κατευθυνθούν στην περιοχή του Ωρωπού εκεί όπου ο δεύτερος κατηγορούμενος γι’ αυτή την σοβαρή υπόθεση, ο Νιγηριανός είναι μάνατζερ ενός τραγουδιστή ο οποίος εμφανιζόταν σε ένα νυχτερινό κέντρο στον Ωρωπό.

Εκεί η παρέα γίνεται πλέον το σέντερ μπακ ο 27χρονος, ο Νιγηριανός μάνατζερ, η 17χρονη και η ενήλικη γυναίκα. Στην συνέχεια αποφασίζουν κάποια στιγμή να κατευθυνθούν προς την περιοχή της Γλυφάδας εκεί όπου είναι το σπίτι του Σεμέδο. Φαίνεται ότι η 17χρονη εκεί, όπως κατήγγειλε, έπεσε θύμα βιασμού τόσο από τον Νιγηριανό όσο και από τον Πορτογάλο παίκτη του Ολυμπιακού. Μετά όλα πήραν τον δρόμο τους, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους, συνελήφθησαν τελικά αυτά τα δυο άτομα. Αυτή τη στιγμή ο 27χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, απομονωμένος σε κελί όπου βρίσκεται στην γυναικεία πλευρά των κρατητηρίων και αύριο θα οδηγηθεί στον ανακριτή», ανέφερε το ρεπορτάζ του Mega για την υπόθεση.

Όσο για το 17χρονο κορίτσι, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η κατάθεσή της έγινε υπό την παρουσία ψυχολόγου και διήρκησε τέσσερις ώρες, δίνοντας λεπτομέρειες για το περιστατικό.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μάλιστα, εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση για την υπόθεση αναφέροντας: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σέβεται πλήρως και αδιακρίτως το τεκμήριο αθωότητας κάθε κατηγορουμένου, στο οποίο εμπεριέχεται και το δικαίωμα αντιλόγου κατά της κατηγορίας. Ως εκ τούτου αναμένει την κρίση της ανεξάρτητης δικαιοσύνης και όσο εκκρεμεί ενώπιόν της η διερεύνηση ποινικής υπόθεσης που αφορά τον ποδοσφαιριστή Ruben Semedo, δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε τοποθέτηση».

Αρνείται την κατηγορία ο παίκτης: «Η 17χρονη είπε ότι είναι 19 ετών»

Ο δικηγόρος του Ρούμπεν Σεμέδο, Σταύρος Γεωργόπουλος, δήλωσε πως ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής αρνείται τις κατηγορίες περί βιασμού. Ο συνήγορος του αμυντικού του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι η 17χρονη είπε στον Σεμέδο ότι είναι 19 ετών και αυτή είναι η βασική υπερασπιστική γραμμή στην παρούσα φάση.