Το «λάθος του κουμπαρά» που κάνει η νέα γενιά

Το «λάθος του κουμπαρά» που κάνει η νέα γενιά

Μια κίνηση που οι οικονομικοί αναλυτές θεωρούν λάθος...

Μια συνήθεια της νέας γενιάς φαίνεται πως μόνο όφελος δεν έχει για την τσέπη όσων την ακολουθούν, σύμφωνα με το TIME.

Ο λόγος για το «λάθος του κουμπαρά» που κάνει η νέα γενιά και με αυτόν τον τρόπο χάνει προοδευτικά χρήματα τα οποία θα μπορούσε να έχει. Σύμφωνα με έρευνα που έχει κάνει το Bankrate, οι νέοι κρατούν τα χρήματά τους και δεν τα επενδύουν σωστά. Στην πραγματικότητα το TIME εξηγεί ότι το να κρατάς τα χρήματα για πολύ καιρό χωρίς να τα αξιοποιείς, τα οδηγείς σιγά σιγά (και λόγω του πληθωρισμού) να χάνουν την οικονομική τους δύναμη όταν αποφασίσεις να τα χρησιμοποιήσεις.

Αυτό που θα πρέπει να σκεφτούν οι νέοι, σύμφωνα με τους οικονομικούς αναλυτές είναι ότι θα πρέπει να βρίκουν κάπου να τα επενδύουν, με όποιον τρόπο θεωρούν πιο κατάλληλο για να κερδίζουν κάθε φορά και κάτι. Η λογική του κουμπαρά δε θα τους βοηθήσεις σε αυτό...

1
σχόλιο
  1. avatar Flat Earth Greece – Επίπεδη Γη

    Οι οικονομικοί αναλυτές ξέρουν. Είναι οι ειδικοί. Δεν θέλουν ο απλός κοσμάκης να έχει μια άνεση και μια ασφάλεια για την περίπτωση που χάσει τη δουλίτσα του και ψάχνει ως και 1 έτος την επόμενη. Όχι, εκεί να είσαι φουλ "επενδύσεις" στα ψωροχρηματιστήρια τους και σε όλα τα άλλα σαθρές απάτες τους και μια ωραία μέρα να ξυπνήσεις σε κατάσταση απόγνωσης με ωραιότατες μετοχές που δεν έχουν καμία αξία. Τι άλλο θα λέγαν οι υπηρέτες του κινήματος "τα χρέη μου είναι η σύγχρονη σκλαβιά μου" Όξω.

Παρακαλούμε περιμένετε ...