Τέλη κυκλοφορίας: Όχι σε νέα παράταση από τον Σταϊκούρα

Τέλη κυκλοφορίας: Όχι σε νέα παράταση από τον Σταϊκούρα

«Οι πόροι δεν είναι απεριόριστοι, προσπαθούμε να ισορροπήσουμε»

Αρνητική ήταν η απάντηση του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σραϊκούρα , στο ενδεχόμενο μιας νέας παράτασης στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας λόγω των οικονομικών  προβλημάτων που προκαλεί η πανδημία. «Δεν προκύπτει κάτι τέτοιο» τόνισε ο κ. Σταϊκούρας μιλώντας στην εκπομπή του Γ. Αυτιά στον ΣΚΑΪ.

«Οι πόροι δεν είναι απεριόριστοι. Προσπαθούμε να ισορροπήσουμε» τόνισε ο Υπουργός Οικονομικών. Νωρίτερα είχε επισημάνει ότι δεν μπορεί να ζητείται συνεχώς  νέα ενίσχυση σε κλάδους της οικονομίας που αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα λόγω της κρίσης που προκάλεσε ο κορονοϊός, χωρίς να υπάρχουν έσοδα στο δημόσιο ταμείο.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία καταβολής των τελών κυκλοφορίας έληγε αρχικά, όπως κάθε χρόνο, στις 31 Δεκεμβρίου 2021, αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης της πανδημίας δόθηκε παράταση δύο μηνών στην καταβολή τους, μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου (τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα).

Πώς θα βρείτε τα ειδοποιητήρια των τελών κυκλοφορίας

Οι ιδιοκτήτες οχημάτων θα πρέπει να βρουν τα ειδοποιητήρια στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ.

 • Εάν διαθέτουν κωδικούς Taxisnet: επιλέγουν την κατηγορία Πολίτες - οχήματα - τέλη κυκλοφορίας TAXISnet ή Επιχειρήσεις - φορολογικές υπηρεσίες - οχήματα - τέλη κυκλοφορίας
 • Εάν δε διαθέτουν κωδικούς Taxisnet: Πολίτες - οχήματα - τέλη κυκλοφορίας χωρίς κωδικούς TAXISnet ή Επιχειρήσεις - φορολογικές υπηρεσίες - οχήματα - τέλη κυκλοφορίας χωρίς κωδικούς TAXISnet

3
σχόλια
 1. avatar Κωνσταντινίδης Μάνος

  Έχω σχολή οδηγών
  Είμαι κλειστά με κρατική εντολή 3 μήνες μέσα στο 2020 και 3 μήνες για την ώρα από ότι φαίνεται και το 2021.
  Οι ενισχύσεις που έχουμε λάβει δεν αρκούν ούτε για το ήμισυ των υποχρεώσεων. Δεν βγήκαν από τις τσέπες σας αλλά από τα ταμεία της ευρωπαϊκής Ένωσης. Πως μπορεί να ζητάτε από ακινητοποιημένα οχήματα τέλη κυκλοφορίας χωρίς να τους επιτρέπετε να παράγουν?

 2. avatar ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Στελλα

  Απαράδεκτοι!!Σφίγγουν το ζωνάρι και το λαρύγγι του Έλληνα και έχουν και απαιτήσεις κιόλας!!ΕΛΕΟΣ!!

 3. avatar Πλάκα κανετε

  Είναι δυνατόν να μας ζητάτε τα τέλη που είμαστε τέσσερις μήνες κλειστά με 534 τον μήνα?δώστε παράταση η καταβάλετε το επίδομα Φεβρουαρίου στις 24 του μήνα για να μπορέσουμε να πληρώσουμε.δεν το καταλαβαίνετε?

Παρακαλούμε περιμένετε ...