Ποιες συναλλαγές δεν θα γίνονται από σήμερα στις τράπεζες – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Ποιες συναλλαγές δεν θα γίνονται από σήμερα στις τράπεζες – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών

Σε λήψη περαιτέρω μέτρων στις τράπεζες από σήμερα Τρίτη 4 Αυγούστου, προχωρούν οι τράπεζες, μετά την αύξηση των κρουσμάτων του κοροναϊού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών οι συναλλαγές που δεν θα πραγματοποιούνται είναι οι εξής:

  • Αναλήψεις μετρητών έως 400 ευρώ. Η ανάληψη μέχρι του ποσού αυτού θα πραγματοποιείται αποκλειστικά με τη χρήση της χρεωστικής κάρτας, στα ΑΤΜ.
  • Καταθέσεις μετρητών έως 1.000 ευρώ. Οι καταθέσεις μέχρι του ποσού αυτού θα πραγματοποιούνται στα ΑΤΜ με τη χρήση χρεωστικής κάρτας.
  • Οι πληρωμές λογαριασμών τρίτων (Δημόσιο, ενέργεια, ύδρευση, τηλεφωνία, συνδρομητική τηλεόραση, ασφάλειες, κλπ) εξοφλούνται μέσω internet/mobilebanking ή στα ΑΤΜ. Δεν θα δίνεται η δυνατότητα εξυπηρέτησης αυτών των συναλλαγών με χρήση μετρητών στο ταμείο.
  • Η ενημέρωση λογαριασμών (κινήσεων και υπολοίπων) πραγματοποιείται μέσω internet/mobile banking ή στα ΑΤΜ. Ενημερώσεις βιβλιαρίων ταμιευτηρίου δεν θα πραγματοποιούνται στο Δίκτυο Καταστημάτων.
  • Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αξιοποιήστε τη χρεωστική κάρτα της τράπεζάς σας και τους κωδικούς πρόσβασης στην ηλεκτρονική τραπεζική της Τράπεζας συνεργασίας σας.