Το κόλπο στο αυτοκίνητο που θα στο δροσίσει γρήγορα

Το κόλπο στο αυτοκίνητο που θα στο δροσίσει γρήγορα

Δείτε ποιο είναι το τρικ

Το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες όταν αφήνουμε το αυτοκίνητο στον ήλιο μετά μοιάζει να βράζει. Ακόμη και υπό σκιά μπορεί η θερμοκρασία μέσα σε έναν τόσο κλειστό χώρο τα πρώτα λεπτά που θα μπούμε να αγγίζουν και τους 45 βαθμούς Κελσίου.

Αν έχεις κλιματιστικό τα πράγματα μπορεί να διορθωθούν πιο γρήγορα αλλά και πάλι όχι αμέσως. Αν δεν έχεις κλιματιστικό θα πρέπει να περιμένεις αρκετή ώρα για να μπεις μέσα και να μην ζαλιστείς. Ωστόσο, υπάρχει ένα κόλπο που μπορεί να σου δροσίσει το αυτοκίνητο πολύ πιο γρήγορα.

Η συγκεκριμένη τακτική βασίζεται σε μια αρχή της Φυσικής. Ο τρόπος για άμεση δροσιά είναι πανεύκολος και χρειάζεται μόνο δύο συντονισμένες κινήσεις. Στην ουσία θα κάνετε τον αέρα να ανέβει πάνω από τον ψυχρότερο.

Τι πρέπει να κάνεις...

Κατέβασε το παράθυρο που βρίσκεται στην πλευρά του οδηγού και πήγαινε από την πλευρά του συνοδηγού. Τότε άρχισε να ανοιγοκλείνεις την πόρτα αρκετές φορές. Θα πρέπει να ανοιγοκλείνεις την πόρτα που βρίσκεται απέναντι από το παράθυρο. Το μεγαλύτερο μέρος του θερμού αέρα θα φύγει από το αυτοκίνητο και το ο εσωτερικός χώρος θα γεμίσει με τον αέρα που υπάρχει απ’ έξω. Η θερμοκρασία θα αρχίσει πολύ γρήγορα να κατεβαίνει.

Το τρικ είναι δοκιμασμένο και θα σε εκπλήξει. Μην ξεχνάς επίσης να βάζεις πάντα ηλιοπροστασία στο αυτοκίνητο.

2
σχόλια
  1. avatar Nακος

    τι μας ειπες τωρα ρε μεγαλε τι εξυπνο.

  2. avatar Dod

    Ανοίγεις και το καπό και το κουνάς πάνω κάτω και το ίδιο κανείς με το πορτμπαγκάζ:) να δούμε τι άλλο θα μας πείτε εδώ θα μας τρελάνετε:)

Παρακαλούμε περιμένετε ...