ΟΕΕ: Αυτοί οι παράγοντες αναθερμαίνουν την οικονομία

ΟΕΕ: Αυτοί οι παράγοντες αναθερμαίνουν την οικονομία

Τι θεωρεί αναγκαία συνθήκη ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

«Το προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού του 2020 δημιουργεί ένα κλίμα αισιοδοξίας για τις επόμενες μέρες της ελληνική οικονομίας» δήλωσε ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας.

Ο κ. Κόλλιας πρόσθεσε στη δήλωσή του, ότι η σημαντική βελτίωση του οικονομικού κλίματος, σε συνδυασμό με τις φορολογικές ελαφρύνσεις, αναθερμαίνουν την οικονομική δραστηριότητα και δίνουν στην κυβέρνηση τη δυνατότητα, να προβλέπει ρυθμούς ανάπτυξης 2,8% του ΑΕΠ για το 2020. «Οι δεσμεύσεις που έχει λάβει η χώρα, εφαρμόζονται στο ακέραιο, αλλά ταυτόχρονα δημιουργείται ο απαραίτητος δημοσιονομικός χώρος για την υλοποίηση των φορολογικών ελαφρύνσεων, που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση.

Η πιστή τήρηση των δεσμεύσεων και η υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων αποτελούν αναγκαία συνθήκη για την επίτευξη των παραπάνω στόχων, ενώ ταυτόχρονα δημιουργείται το περιθώριο για την ανακούφιση των επιχειρήσεων, αλλά και των μικρομεσαίων παραγωγικών στρωμάτων, που ήταν τα μεγάλα θύματα της κρίσης» ανέφερε ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Παρακαλούμε περιμένετε ...