Ρώσος κροίσος αγόρασε το σπίτι της ταινίας «Η Νεράιδα και Το Παλικάρι»

Ρώσος κροίσος αγόρασε το σπίτι της ταινίας «Η Νεράιδα και Το Παλικάρι»

Επένδυση μαμούθ σε Ελούντα και Άγιο Νικόλαο

Επένδυση μαμούθ με πεντάστερα ξενοδοχεία και εστιατόρια στην Κρήτη ετοιμάζει Ρώσος κροίσος. Έπειτα από χρόνια γραφειοκρατίας ο επιχειρηματίας πήρε το πράσινο φως να κάνει το δικό του τουριστικό χωριό σε Άγιο Νικόλαο και Ελούντα, μετατρέποντας σε τουριστικό κατάλυμα ακόμη και το θρυλικό σπίτι που είχε γυριστεί η ταινία «Η Νεράιδα και Το Παλικάρι» όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Μεγάλο επιχειρηματικό deal στον τουρισμό

Το σχέδιο του Ρώσου μεγιστάνα αφορά μια έκταση 1000 στρεμμάτων θα χτιστούν 350 πολυτελείς κατοικίες και τρία χλιδάτα ξενοδοχεία με εμπορικά μαγαζιά, αθλητικές εγκαταστάσεις, εστιατόρια, θεματικά πάρκα και κέντρα ευεξίας.

O εκπρόσωπος τύπου της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα μίλησε για το ρωσικό επενδυτικό ενδιαφέρον στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Το συγκεκριμένο έργο είναι αναγνωρισμένο από τις ελληνικές αρχές ως η μεγαλύτερη ξένη στρατηγική επένδυση.  Ρώσοι επιχειρηματίες έχουν επενδύσει επίσης στην ελληνική εταιρία» ανέφερε ο Βασίλι Γκαβριλόφ.

Ο Ρώσος επιχειρηματίας έχει ήδη κατασκευάσει στην περιοχή ένα συγκρότημα πολυτελών κατοικιών προς πώληση, ενώ μέσα στο 2020 θα ξεκινήσουν οι εργασίες.

Δείτε το βίντεο στο 21:15