Ιωάννα Τούνη: Ήταν από την αρχή μιλημένο, ίσως για να γίνει και λίγο ντόρος…

Ιωάννα Τούνη:  Ήταν από την αρχή μιλημένο, ίσως για να γίνει και λίγο ντόρος…

H αποκάλυψη για τον πρώην σύντροφο της και την συμμετοχή της φίλης της στο GNTM

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε καλεσμένη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησε για όλους και για όλα.

Για τον χωρισμό της με τον Νώντα Παπαντωνίου

«Ακόμα γι’ αυτό θα μιλάμε; Τελείωσε. Δεν έχω μετανιώσει για κάτι που έχω δείξει, γιατί εκείνη τη στιγμή προφανώς αυτό ένιωθα. Σίγουρα στις ανθρώπινες σχέσεις μπορεί να συμβούν διάφορες καταστάσεις. Έχω σβήσει τις φωτογραφίες που ήμασταν οι δυο μας, έχω αφήσει μία που είμαστε με τους κολλητούς μου και τον πρώην σύντροφό μου. Δεν είναι ότι με ενοχλεί, είναι πιο πολύ ίσως είναι δύσκολο για τους ακόλουθούς μου να καταλάβουν. Δεν με ενοχλεί που κυκλοφορούν οι φωτογραφίες, έχει υπάρξει κομμάτι μου».

Για την συμμετοχή της στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου

«Ήταν από την αρχή μιλημένο να αντικαταστήσω την Άννα Μαρία Βέλη που θα έλειπε το πρώτο Σαββατοκύριακο. Οπότε ήταν σαν να αναπληρώνω λίγο τηλεοπτικό χρόνο, ίσως για να γίνει και λίγο ντόρος για την εκπομπή».

Για την συμμετοχή της φίλη της Λένιας Παπασυμεωνίδου στο GNTM

«Πιστεύω πως σε ό,τι ειπώθηκε στο κάστινγκ που της έγινε, έχει πέσει πάρα πολύ μοντάζ. Εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κάποιος από τις υπεραπότομες αντιδράσεις των κριτών που τη μία ήταν χαμογελαστοί και την άλλη συννέφιασαν όλοι ξαφνικά, δεν γίνεται να παίρνουν όλοι τα ίδια ψυχοφάρμακα. Κάτι έχει γίνει με το μοντάζ. Δεν ήταν σωστό να μπουν στο Instagram της κοπέλας. Πιστεύω ότι τους ενόχλησα εγώ και πιστεύω ότι κόπηκε στο μοντάζ. Η Λένια έχει ένα πάρα πολύ ωραίο Instagram, καμία σχέση μ’ εμένα. Την στηρίζω παρόλο που δεν κάνουμε παρέα πια. Υπήρχε κακή συμπεριφορά απέναντί της χωρίς λόγο».

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...