«Όταν κάποιος φοβάται, κόβει τις εκπομπές και φιμώνει τους δημοσιογράφους»

«Όταν κάποιος φοβάται, κόβει τις εκπομπές και  φιμώνει τους δημοσιογράφους»

Η σκληρή ανάρτηση της Γιαννακοπούλου για την κομμένη συνέντευξη

Μπορεί η εκπομπή Μετά τα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη στο ρόλο της παρουσιάστριας να έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, όμως το χθεσινοβραδινό επεισόδιο είχε αρκετό παρασκήνιο.

Ενώ το τρέιλερ είχε βγει στον «αέρα» και ανήγγειλε τους καλεσμένους οι οποίοι ήταν έτοιμοι να μιλήσουν για όλα και να αποκαλύψουν τα πάντα, τελικά προβλήθηκαν άλλοι.

Αρχικά, είχε ανακοινωθεί πως καλεσμένοι της Ελεονώρα Μελέτη θα ήταν η Άννα Ραφαέλα Μπαζάν, το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το παιχνίδι μόδας Greece's Next Top Model, η θεατρική παραγωγός Μπέσσυ Γιαννακοπούλου η οποία βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την ηθοποιό Πέμη Ζούνη αλλά και ο Πέτρος Γαϊτάνος.

Τελικά όμως στο πλατό της εκπομπής εμφανίστηκαν δυο από τους τρεις καλεσμένους που είχαν ανακοινωθεί, η Άννα Ραφέλα Μπαζάν και ο Πέτρος Γαϊτάνος ενώ τη θέση της Μπέσσυς Γιαννακοπούλου πήρε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Η θεατρική παραγωγός με μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook αναφέρθηκε στο κόψιμο της αφήνοντας αιχμές πως κάποιος φοβάται τα όσα είχε να πει και παρενέβη ώστε να μην βγει ποτέ στον «αέρα» το απόσπασμα.

«Όταν κάποιος φοβάται κόβει τις εκπομπές. Φιμώνει τους δημοσιογράφους και απαιτεί να ακούγεται μόνο η δική του πλευρά ανερυθρίαστα. Δεν μπορεί κανείς να μιλάει για προσωπικά δεδομένα όταν ο ίδιος έχει δώσει δελτίο τύπου σε όλους τους δημοσιογράφους έναν χρόνο πριν και μιλάει για όλα τα θέματα, άλλα μόνο από την δική του οπτική. Κρίμα, Γιατί όταν με κάλεσαν στην εκπομπή, πίστεψα ότι θα μπορούσαν να προστατέψουν την επιλογή τους. Δεν μπόρεσαν όμως... » έγραψε η Μπέσσυ Γιαννακοπούλου.